شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۵
روحانی در نشست خبری:
رییس‌جمهور گفت: مردم با حضور بی‌نظیر خود در انتخاب خواستند بگویند که در کشور ما تکثر به رسمیت شناخته شده است.
کد خبر: ۱۲۵۵۰
مردم را باور کنید/به وعده‌هایم عمل می‌کنم

تیتر 20 - حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در ابتدای نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این‌که «بسیار خوشحالم که امروز از طریق رسانه‌های جمعی می‌توانم با ملت ایران صحبت کنم»  ادامه داد: ملت بزرگ ما بزرگ‌ترین حضور خود را در انتخابات به نمایش گذاشتند. ٤٢میلیون جمعیت در انتخابات حضور پیدا کردند که اگر می‌توانستند از همه آن‌هایی که در صف بودند رای اخذ کنند به ٤٥ میلیون هم می‌رسید.

وی خاطرنشان کرد؛ من می‌خواهم بگویم این تعداد رای پای صندوق آرا یک حضور بی‌نظیر بود. مردم با این حضور و این انتخاب خواستند بگویند که در کشور ما تکثر به رسمیت شناخته شده است.

از همه باید برای ساختن ایران پرآوازده بهره بگیریم

رئیس دولت دوازدهم با بیان این‌که «هیچ گروه، جناح،‌تفکر و ایده‌ای قابل حذف نیست» اظهار داشت: همه هستند، حضور دارند و از همه باید برای ساختن ایران پرآوازده بهره بگیریم.

وی افزود: در این انتخابات مردم در تراز بالاترین دموکراسی‌های جهان حضور پیدا کردند. مردمی که دارای مشکلات اقتصادی هستند. مردمی که در روستاها با مشکلات زندگی می‌کنند اما به پول نه گفتند. مردم به خوبی اعلام کرده‌اند، ما می‌فهمیم آب شور عطش را کم نمی‌کند.

وی تاکید کرد: مردم به فکر اقتصاد هستند و به درآمد ملی 2.5 برابری تخیلی نه گفتند. نه مردم به فریبکاران بهترین بخش این انتخابات بود.

روحانی با بیان این‌که «آن‌ها «تلاش کردند به مردم بگویند دین‌شان در خطر است» افزود: آنان کوشیدند که سند 2030 را که ریشه اش مربوط به سال 1990 می‌شود بگویند که علیه دین مردم است. سندی که نه ما بلکه هیچ کشوری آن را امضاء نکرده است. سندی که دولت یازدهم به صراحت نوشته با دین،‌ فرهنگ و اخلاق ما سازگار نیست و کان لم یکن تلقی شده است.

وی تصریح کرد: مردم به دین و فرهنگ خود بسیار حساس هستند و دروغگوهایی کاری از پیش نبرد.

مردم به نیروهای مسلح از عمق جان عشق می ورزند

رئیس‌جمهور گفت: مردم به تخریب نه گفتند و در مقابل به اتحاد تعامل، اعتدال و عقلانیت آری گفتند. مردم ما در این انتخابات به همه نهادها و ارگان‌ها گفتند که هر کس به جای خود و هر کس به کار خود مشغول باشد.

وی ادامه داد: مردم به نیروهای مسلح از عمق جان عشق می ورزند . مردم ما به قوای دیگر و رسانه‌ها علاقه‌مند هستند، اما نمی‌پذیرند که یک نهاد ملی با به معنایی فراملی به نهادی فروملی و جناحی تبدیل شود. مردم در این انتخابات گفتند ما احترام نهادهای خودمان را حفظ خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: ولایت فقیه و مقام معظم رهبری به کل ملت ایران تعلق دارد و به یک گروه و جناح خاص متعلق نیست . مردم به پایین آمدن مقام رهبری ، سپاه ، بسیج و نیروهای مسلح نه گفتند؛ چرا که این‌ها به کل ملت ایران تعلق دارند.

رئیس‌جمهور همچنین گفت:‌ همه مردم ترانه‌شان و صدای موسیقی وحدت‌شان یکسان بود. همه اقوام ، مذاهب ، روستایی ها و شهری ها مثل هم رای دادند.  همه گفتند ما یک مسیر را انتخاب کردیم . چرا مردم به وحدت اعتدال و عقلانیت رای دادند؟ زیرا خواهان خواهان پیشرفت کشور و اقتصادش بودند. رئیس‌جمهور در ارتباط با ضرورت های پیشرفت اقتصاد کشور نیز گفت . مردم می دانند اقتصاد ما بدون رقابت اقتصادی پیشرفت نخواهد کرد. آن هم رقابتی که به جای قدرت سیاسی و امنیتی بر مبنای کیفیت کالایش مورد توجه قرار بگیرد.

روحانی گفت: مردم ما به برنامه رای دادند و می‌دانستند که اقتصاد و اشتغال در سایه سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری در سایه آزادی و تعامل سازنده با جهان امکان‌پذیر است.

وی سپس خاطرنشان کرد: مردم می‌خواهند طبق دین و فرهنگ و انقلاب‌شان رفتار کنند. مردم انقلاب کردند و همه‌شان کنار هم بودند که فریاد می زدند استقلال آزادی جمهوری اسلامی ایران . همه مردم ما انقلابی هستند. هیچ‌کس حق ندارد انقلاب را به درون خیمه‌های خود بکشاند. دین و اعتقاد آسمانی است که همه در بالای سر خود دارند.

مسئولین، مردم را باور کنید

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «انتخابات ما یک پیام داشت» یادآور شد: مردم ما خواستند بگویند ای همه مسئولین، مردم را باور کنید. مردم یعنی دموکراسی. اقوام را باور کنید، مرزنشینان را باور کنید. رای مرزنشینان، روستانشینان و حاشیه‌نشینان کلان شهرها را ببینیم که با آن‌که در فشار و زحمت هستند،‌ اما برای آینده و سرنوشت خود پای صندوق‌های رای آمدند.

وی افزود: مردم خواستند بگویند ما به پیشواز 40 سالگی انقلاب آمده و پای صندوق‌های رای حاضر شده‌ایم. خواستند به ملت‌های منطقه بگویند که ما در کنار آن‌ها هستیم و تروریسم را به حول و قوه الهی ریشه‌کن خواهیم کرد. ما ثبات را به منطقه باز می‌گردانیم. ملت ایران این ثبات را باز می‌گرداند.

وی تاکید کرد: ما خواستیم به جهانیان بگوییم که ما خواستار تعامل مشترک هستیم و پیشرفت منطقه و جهان بدون هماهنگی و همزیستی مسالمت‌آمیز قابل دسترسی نیست. پیام انتخابات ما همبستگی ملی و گفت‌وگوی بین‌المللی  بود.

حقوق مردم در سایه انسجام ملی محقق می‌شود

حسن روحانی در پاسخ به اولین سوالی که از سوی خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران در نشست خبری روز دوشنبه در خصوص منظور رئیس‌مهور از عبارت «وکیل ملت» که برای خود به کار برده است، گفت: یکی از اهداف ما در گذشته و امروز احقاق حقوق مردم در همه زمینه‌ها بوده و باید در سایه انسجام ملی و اجماع ملی آن را به دست آوریم.

وی افزود: اگر تاکنون توانستیم در زمینه هسته‌ای موفق شویم به این دلیل بوده که همه مردم پشت رهبری جمع شدند و  یک انسجام ملی و اجماع ملی درست شد و دولت از قدرت ملی مردم  در صحنه بین‌المللی استفاده کرد؛ بنابراین همان راه، انسجام ملی و اجماع همه قوای کشور پشت سر رهبری است.

باید صادقانه با تروریست مبارزه کرد

وی همچنین درباره نشست اخیر ترامپ با برخی کشورهای عربی و متهم کردن ایران به حمایت از تروریست در این نشست ، اظهار داشت: اجتماع در عربستان به نظر من اجتماعی نمایشی بود و ارزش سیاسی نخواهد داشت. عربستان قبلا هم  از این اجتماعات درست کرده بود. مبارزه با تروریست با پول ملتی را به ابرقدرتی دادن و با تشکیل یک جلسه حل نمی‌شود.

رئیس‌جمهور کشورمان خاطرنشان کرد: کسی که توانسته در مقابل تروریست بایستد،‌ ملت عراق، ملت سوریه و  ملت لبنان بوده و ملت ایران نیز از طریق دیپلمات‌ها و مستشاران نظامی‌اش به این دو ملت بزرگ و سایر ملل کمک کرده و کمک  خواهد کرد.

وی تصریح کرد: چه کسی کمک کرده که امروز داعش در شهرهای بزرگ عراق مستقر نباشد جز ملت عراق؟ چه کسی کمک کرده داعش در دمشق نباشد جز ملت سوریه ؟ البته ایران کنار آن‌ها بوده و خواهد بود. چه کسی می‌تواند در منطقه ادعا کند بدون ایران ثبات منطقه حفظ شده و امنیت کامل مستقر می‌شود؟ چه کسانی با تروریسم جنگیدند؟ ایران ، عراق، سوریه ، حزب الله در کنار آن‌ها روسیه.

وی خاطر نشان کرد: چه کسانی از تروریست حمایت کردند و به آن‌ها پول دادند؟ پس نمی‌توانند ادعای مبارزه با تروریسم داشته باشند. در عین حال فکر نمی‌کنم مردم آمریکا حاضر باشند با خونی که در یازده سپتامبر دادند ، با میلیاردها دلاری که از خرید اسلحه است معامله کنند و در برابر تروریست‌های منطقه سر فرود بیاورند. البته دولت آمریکا هیچ وقت با تروریست مبارزه نکرده اما مردم آمریکا حتما با تروریست‌ها مخالف‌اند و می‌خواهند تروریست در جهان نباشد.

روحانی تاکید کرد: با اتهام زدن کاری حل نمی شود و باید صادقانه با تروریست مبارزه کرد.

همه تلاشم این است که به وعده‌هایم عمل کنم

رئیس‌جمهور در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که وی وعده‌هایی را که در طول انتخابات به مردم داده بود چه زمانی عملکردش در این زمینه را به آنان گزارش خواهد کرد و این‌که تا چه اندازه در عملی کردن این وعده‌ها جدی است، اظهار داشت: من در انتخابات وعده‌هایی دادم و گفتم همه تلاشم این است که به وعده‌هایم عمل کنم. در دولت یازدهم هم وعده‌های زیادی دادم و تا حد زیادی در اجرای آنان موفق بودم. در آن دوره با کاهش قیمت نفت هم مواجه شدیم اما مردم کمک کردند و گام هایی برداشتیم.

وی افزود: ما در صادرات غیرنفتی حتما برنامه‌ریزی و تلاش خواهیم کرد و می‌کوشیم سالانه 25 درصد صادرات غیر نفتی مان را افزایش دهیم و آن را به میزان دو برابر حد فعلی برسانیم. ما تلاش‌مان بر این است و در همین زمینه هم هدف‌گذاری کرده‌ایم و معتقدیم که با شرایط فعلی این کار شدنی است.

وی با بیان این‌که «ایجاد سالانه 950 هزار شغل را در برنامه دولت دوازدهم داریم»،‌ ادامه داد: ایجاد این میزان شغل عددی است که در برنامه 5 ساله که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده است بر آن تاکید شده،‌ اما با شرط و شروط‌هایی از جمله این‌که باید سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شود و نیز گفته شده که لازم است 770 هزار میلیارد تومان پول برای این میزان ایجاد شغل هزینه شود که از این میان 65 هزار میلیارد تومان باید از طریق سرمایه گذاری خارجی جذب شود.

رئیس دولت دوازدهم تاکید کرد: ما تلاش‌مان این است که سرمایه‌گذاری‌های خارجی و داخلی را جذب کنیم و البته هر کاری که دولت انجام دهد با کمک و حضور مردم امکان پذیر خواهد بود. ما برای کسانی که در فشار اقتصادی هستند تلاش می‌کنیم که مستمری‌شان را به سه برابر افزایش دهیم. ما این کار شروع کرده‌ایم و تلاش‌مان این است که فقر مطلق را در سال 1400 از بین ببریم.

وی با بیان این‌که «ما برای برنامه های‌مان بر مبنای اصول کارشناسی و کتابی که تحت عنوان برنامه دولت دوازدهم تدوین کرده‌ایم عمل خواهیم کرد»، اظهار داشت: ما برای اجرای وعده های‌مان تمام تلاش‌مان را بکار می‌بریم و از مردم هم کمک می‌خواهیم. از همه رقبایم در انتخابات کمک می‌خواهم. از تمام احزاب و جناح‌ها کمک می‌خواهم. از رقبایم تشکر می‌کنم و از کسانی که مخالف دولت‌مان بودند و هستند کمک می‌خواهیم؛ چراکه ما برای کشورمان کار می‌کنیم و همان‌طور که رهبری گفت که برای کشورتان به پای صندوق های رای بیایید حتی اگر نظام را قبول ندارید، ما هم می‌گوییم کسانی که دولت را قبول ندارند برای کشورشان به صحنه بیایند و کمک کنند.

منتظریم دولت آمریکا به استقرار برسد

رئیس‌جمهور کشورمان در پاسخ به سوال رسانه آسوشیتدپرس مبنی بر چگونگی رابطه ایران با آمریکا در دور دوم ریاست‌جمهوری وی ، اظهار کرد: ایران و آمریکا طی 39 سال گذشته مسیر پر پیچ و خمی را با هم طی کردند. آمریکایی‌ها همواره از انواع شیوه‌ها علیه ایران استفاده کرده و شکست خوردند. از طبس تا مداخلات در جنگ هشت ساله و فشار به ملت ایران از طریق تحریم.

وی افزود: شاید یک جا موفقیتی داشتند و آن هم زمانی بود که در مقابل ملت ایران سر فرود آوردند و پای میز مذاکره با نمایندگان ایران با احترام حرف زدند. آن‌جا به نتیجه برد – برد رسیدیم. آمریکا اگر باز همین رفتار را داشته باشد باز هم شکست خواهد خورد.

وی با اشاره به استقرار دولت جدید آمریکا خاطر نشان کرد: ما منتظر یم این دولت از نظر فکری ، موضع‌گیری و برنامه ریزی به یک استقراری برسد تا ما نسبت به دولت واشنگتن نظر دقیق‌تری داشته باشیم.

روحانی با  بیان این‌که «آمریکایی‌ها همواره نسبت به خاورمیانه تصمیمات اشتباهی گرفته‌اند» گفت:‌ آمریکایی‌ها همیشه نسبت به خاورمیانه اشتباه کردند. آن‌ها در یمن و سوریه هم اشتباه کردند. من موردی نمی‌شناسم که آمریکا در تصمیماتش نسبت به خاورمیانه اشتباه نکرده باشد؛ چراکه آمریکا منطقه را نمی‌شناسد و کسانی هم که به آن‌ها مشورت می‌دهند اشتباه می‌کنند.  امیدوارم این بار دولت آمریکا به فکر منافع مردم آمریکا باشد.

دولت دوازدهم یک برنامه برای توسعه و یک برنامه‌ برای حمایت دارد

روحانی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت دوازدهم برای خروج از رکود، گفت: من در یکی از مصاحبه‌هایم گفتم که بکار بردن واژه رکود کاربرد دقیقی نیست؛ چراکه وقتی در کشور دو فصل متوالی رشد اقتصادی مثبت داریم، رکود معنی ندارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته در همه فصل‌ها شاهد رشد اقتصادی بودیم و برای اولین بار بعد از سند چشم‌انداز که مربوط به سال 84 است، به رشد بالای 8 درصد رسیدیم. البته در بخش مسکن هنوز مشکل داریم که باید از رکود خارج شود.

وی با بیان این‌که «دولت دوازدهم یک برنامه برای توسعه و یک برنامه‌ برای حمایت دارد»، افزود: در بخش توسعه می‌خواهیم اقتصاد کشور را بزرگ کنیم که در این راستا نیاز به صادرات غیر نفتی، ارتباط با جهان و... است که برای همه آن‌ها برنامه داریم. در عین حال توانستیم در سال 93 رکود را بشکنیم و حتما در ادامه این راه برنامه ها موفق خواهد بود.

رئیس‌جمهور کشورمان تصریح کرد: صندوق توسعه، بانک‌ها، بودجه کشورو  سرمایه‌گذاری خارجی در اولویت قرار دارد و در زمینه حمایتی می‌خواهیم فقر مطلق را از بین ببریم.

گزارش کارورزی را در صد روز آینده ارائه می‌دهیم

رئیس‌جمهور در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که وی چه برنامه ای برای رفع مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی قشر جوان دارد؟ اظهار داشت: مسئله جوانان عزیز ما مسئله بسیار مهمی است و شور انتخاباتی را در این دوره جوانان و دختران ما در کشور آفریدند. البته همه ملت ما سهیم بودند. هم آن پیرمرد و هم آن پیرزن قدخمیده  و هم آن کسانی که با ویلچر آمده بودند و نیز کسانی که ساعت‌ها در صف رای دادن ماندند. ما هرچه  به مردم خدمت کنیم کم است.

وی افزود: مردم ما دارای آرمان‌های بلند و افکاری رفیع هستند که ما امیدواریم پیرو راه آنان باشیم و در مسئله اشتغال جوانان تحصیل کرده یکی از برنامه های دولت ما این است که در این زمینه گزارش کارورزی را در صد روز آینده و یا حتی زودتر ازآن ارائه دهیم و این‌که می‌گویم زودتر از صد روز این است که لزوما نمی‌خواهیم برای ارائه گزارش منتظر تشکیل دولت بعدی شویم.

وی با بیان این‌که «امیدوارم حرکت خوبی در زمینه اشتغال جوانان به وجود آوریم» اظهار داشت: ایجاد اشتغال در استان‌ها بسیار مهم است و ما کوشیده‌ایم که در استان‌هایی که به آن‌ها سفر کرده‌ایم آمار ایجاد اشتعال پیش و پس از دولت یازدهم  ارائه کنیم و امروز نیز به دنبال این هستیم که با فعال کردن بخش های تولیدی به هدف 950 هزار شغل در سال دست یابیم.

روحانی تاکید کرد: بحث مسکن،‌ازدواج، آزادی‌های اجتماعی و مسائل فرهنگی که دغدغه جوانان‌مان است از جمله مواردی است که ما امیدواریم بتوانیم در این دولت آنان را عملی کنیم و خواست جوانان را پاسخ دهیم./ایسنا
ارسال نظرات
موضوعات روز