پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۰
کد خبر: ۱۳۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸
تعداد بازدید: ۲۷۰۹
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی برای مواد غذایی داغ خطر بروز سرطان را در طولانی مدت افزایش می دهند.
آيا گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكی سرطان زا است؟

تیتر 20 - محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: استفاده از پلاستیک برای حمل مواد غذایی از نظر سلامت و بهداشت اقدام خطرناکی است، زیرا این کار باعث شده تا مواد شیمیایی خطرناک در پلاستیک در محیط آزاد شود.

وی ادامه داد: هنگام استفاده از کیسه‌های پلاستیک برای نان و مواد غذایی داغ رادیکال‌های آزاد و مواد سمی ظروف پلاستیک و حتی کیسه‌های پلاستیک در محیط آزاد شده و این مسئله باعث شده در طولانی مدت افراد دچار سرطان‌های مختلفی شوند.

عزیزی عنوان کرد: هنگامی که از ظروف پلاستیکی برای حمل مواد غذایی داغ استفاده می‌شود خطر انتقال آلودگی‌های محیطی به این مواد افزایش می‌یابد و در نتیجه افراد دچار بیماری‌های گوارشی می شوند.

وی تاکید کرد: مواد پلاستیکی مدت زمان طولانی در محیط باقی می‌ماند و تجزیه آن‌ها به سختی انجام شده و همین مسئله باعث شده تا بهداشت و سلامت مردم به خطر بیافتد.

عزیزی یادآور شد: کیسه‌های پلاستیکی که مواد داغ را در آن نگهداری می‌کنند باعث ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی خطرناک در محیط شده و همین موضوع سلامت غذا را به خطر می‌اندازد./باشگاه خبرنگاران
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: