جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۵
بین ما ایرانی ها وقتی حرف از غذای خوشمزه به میان می آید، اکثرا می گوییم کباب، گردن بره، ماهیچه، دونر یا چند غذای گوشتی دیگر! غافل از اینکه این غذاهای خوشمزه چه بلایی بر سرمان می تواند بیاورد! در این مطلب برای شما از بیماری ای نوشتیم که بیشتر بر اثر خوردن گوشت به وجود می آید. پس اگر علاقه ای به استفاده از دارو ندارید و روش های طب سنتی را بیشتر می پسندید، حتما این مطلب را دنبال کنید.
کد خبر: ۲۰۳۹۵
اگر پولدار هستید، احتمال ابتلای شما به این بیماری بیشتر است!

تیتر 20 - بیماری نقرس  ناشی از کاهش توانایی کلیه در دفع اسید اوریک است.این بیماری به صورت التهاب مفاصل به خصوص مفصل شست پا بروز می کند. نقرس یک ورم مفاصل التهابی حاد است، با قدرت تخریب کامل مفاصل و ایجاد ناتوانی جدی که موجب کاهش کیفیت زندگی بیماران مبتلا می شود . این بیماری بر اثر افزایش اسید اوریک در خون به وجود می آید. یکی از عوامل افزایش دهندۀ اسید اوریک، دریافت زیاد مواد غذایی حاوی اسید آمینۀ پورین است. از آنجا که این بیماری بیشتر در مفصل شست پا رخ می دهد درد زیادی دارد، و علت زیاد بودن درد آن کوچکی موضع و محل ورم است که اجازه نفوذ خون سالم را به  این محل نمی دهد.

علایم

درد ، قرمزی ، تورم در انگشت شصت پا که گرم یا داغ است و گاهی تب.

علل ایجاد نقرس از دید طب سنتی

اختلال کارکرد معده

اختلال کارکرد کبد

سوء هضم

ضعف مفاصل و ریختن مواد عامل بیماری به این مفاصل ضعیف

 پرخوری

 روی هم خوردن غذاهای مختلف

 استحمام با شکم پر

آمیزش در حالت سیری

خوردن غذاهای دیرهضم مانند گوشت قرمز به مقدار زیاد

خوردن غذاهای نفاخ

آشامیدن نوشیدنی های دیرهضم مانند قهوه.

خوردن ماهی با شیر

خوردن تخم مرغ با ماهی

اضافه وزن یکی از فاکتورهای موثر در بروز نقرس است . هرگز وزن خود را ناگهانی پایین نیاورید چون حمله نقرس شعله ور می شود .

استفاده از داروهای ادرا رآور( مدر ، لوودوپا ، پیرازینامید ، اسید نیکوتینیک ) بعضی از آنتی بیوتیک ها ، کم کاری تیرویید ، بیماری کلیوی ، بالابودن چربی ، دیابت ، لوسمی ، لنفوم  ، سرطان خون، مسمومیت با سرب

ضربه پا در اثر راه رفتن ، مردان بالای ۶۰ سال ، سابقه خانوادگی ، چاقی ، رژیم پر پورین ( جگر ، قلوه ، گوشت قرمز ، کله پاچه ، اسفناج ، ماهی کولی و قزل آلا ، ساردین ، گوشت خروس ، بوقلمون ، سوسیس و کالباس ، قارچ ، گل کلم ، اسفناج ، نخود و عدس ، نان بدون سبوس)

بخور نخورهای نقرس از دید طب سنتی

30سی سی روغن زیتون + ۵ قطره روغن اسانس ارس روزی چند بار روی مفاصل را ماساژ دهید  برای کاهش درد

۲۰دقیقه کمپرس سرد و مرطوب در ناحیه دردناک

گل حسرت

فلفل موی

حنظل

ماهودانه

قثاء الحمار

ماهیزهرج

کمافیطوس

حجامت

زالو درمانی

سماق (یک قاشق همراه صبحانه ، نهار و شام با غذا یا آب)

تمشک ، گیلاس ، آلبالو ، توت خشک و ترب سفید یا سیاه (روزانه یک مشت)

دانه کرفس به عنوان ضدالتهاب و مانع درد

انگور سیاه و برگ انگور

توت فرنگی

لیمو ترش

مصرف ویتامین E  و سلنیوم برای کاهش تورم و ترمیم قسمتهای آسیب دیده

هندوانه

کربوهیدرات ( نان دارای سبوس ، برنج با شلتوک ساییده آن  ، غلات )

سویا برای دفع کلیوی اسید اوریک

روغن زیتون برای کاهش التهاب

چای سبز برای خنثی کردن رادیکالهای آزاد

 لبنیات کم چرب رژیمی

مایعات (۱۰ لیوان در شبانه روز بصورت جرعه جرعه )

حبوبات

میوه های روغن دارمثل گردو ، فندق ، زیتون ، پسته کمتر خورده شود

حذف گوشت قرمز ، جگر ، قلوه ، ماهی کولی ، مارچوبه ، قارچ ، یخ و آب سرد برای رفع درد نقرس

حذف نوشیدنیهای های دارای شکر

حذف غذاهای سرخ شده

حذف قهوه

مصرف محدود غذاهای دریایی

در صورت امکان حذف آسپرین

غذاهای مجاز به دلخواه :  شیر و فرآورده ها ی آن ، تخم مرغ ، میوه ها و سبزیها ، نوشیدنی های غیر الکلی.

مصرف ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C  احتمال ابتلا به نقرس را ۱۷ % کاهش می دهد

درمان نقرس با معجون جادویی

عرقیات مرزه، بومادران، خارشتر یا خارخاسک، کرفس، رازیانه، شنبلیله از هر کدام یک بطری

آب‏ میوه‏های گلابى، نارنگى، پرتقال، گوجه‏ سبز، غوره، انگور از هرکدام ۲۵۰ گرم.

طرز تهیه معجون جادویی:

آب‏میوه‏ها و عرقیات را ۱۰ دقیقه روى شعله ملایم بجوشانید، سپس مقدارى عسل و یا شکر و یا قند به اندازه‏اى که شیرین شود وارد کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید.

مقدار و روش مصرف معجون جادویی:

نصف قاشق چایخورى زعفران سائیده اضافه و ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید. در یخچال نگهدارى کنید. روزانه بین ۱ تا ۳ استکان میل کنید.

درمان نقرس با معجون دوم

میتوانید عرق بومادران, خارشتر یا خارخاسک و کرفس را با هم مخلوط کرده و روزی یک الی دو لیوان میل کنید

در صورتی که بیماری نقرس به شدت اذیت میکنه روزی سه لیوان از این سه عرق ترکیب و میل کنید/الودکتر
ارسال نظرات
موضوعات روز