جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳
هندوانه یکی از خوشمزه ترین، تازه ترین و سالم ترین میوه هایی است که در فصل گرما می توان مصرف کرد.
کد خبر: ۲۶۲۸۴
با این ترفندها هندوانه ای لذیذ را انتخاب کنید

تیتر20 - هندوانه یکی از خوشمزه ترین، تازه ترین و سالم ترین میوه هایی است که در فصل گرما می توان مصرف کرد. با این حال خرید یک هندوانه خوب شاید سخت باشد و شما به همراه هندوانه ای به خانه بروید که بعد از باز کردن ببینید خشک است و آبدار نیست. با این حال روش هایی وجود دارد که می توانید هندوانه خوب و بد را با آن ها تشخیص دهید.

هندوانه را خوب نگاه کنید

هندوانه ها بعد از چیده شدن رسیده نمی شوند. بعضی کشاورزان هم برای به بازار رساندن محصولاتشان شاید میوه ها را زودتر بچینند. بنابراین خوب به هندوانه نگاه کنید و مطمئن شوید که یک لکه تاریک و بزرگ در پایین آن باشد تا مطمئن شوید که رسیده است.

شکل و براقی

هندوانه های بدشکل را نخرید. هندوانه باید تخم مرغی و یک دست باشد. براقی هندوانه هم نشان می دهد که هندوانه به صورت کامل رسیده نشده است.

رنگ

هندوانه های روشن به صورت کامل رسیده نشده اند. بنابراین همیشه هندوانه های سبز و تاریک  تر را انتخاب کنید.

وزن کنید

هندوانه بیشتر از آب تشکیل شده است. بنابراین اگر میوه تان زمانی که بلندش می کنید سبک است، احتمالا هندوانه خشکی است. پس همیشه هندوانه ای را بردارید که سنگین تر از چیزی است که نشان می دهد.

شاخه دار

هیچ وقت هندوانه ای که شاخه دارد را نخرید چرا که قبل از رسیده شدن کنده شده اند. هندوانه هایی را پیدا کنید که پایان نازکی دارد به این معنی که هندوانه خودش افتاده است.

ضربه زدن

با ضربه زدن به هندوانه و حس کردن لرزش در انتهای آن می توانید بفهمید که هندوانه رسیده است./چاره چی
ارسال نظرات
موضوعات روز