جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۳
بهترین راهکار برای مقابله با میگرن این است که آن را تحریک نکنیم و این مسئله میتواند در رژیم غذایی شما اثر داشته باشد چراکه برخی از خوراکی ها تشدید کننده میگرن هستند و باید از خوردن آنها اجتناب کنید.
کد خبر: ۲۸۱۹۷
برای درمان میگرن چه بخوریم؟

تیتر20 - بهترین راهکار برای مقابله با میگرن این است که آن را تحریک نکنیم و این مسئله میتواند در رژیم غذایی شما اثر داشته باشد چراکه برخی از خوراکی ها تشدید کننده میگرن هستند و باید از خوردن آنها اجتناب کنید.

۷ خوراکی مفید برای رفع درد میگرن:

زمانی که سردردهای میگرنی شروع می شود، به نظر هیچ ماده ای نمی تواند آن را تسکین دهد. در حالیکه بیشتر مواد غذایی و نوشیدنی ها همچون قهوه، چیپس و لبنیات می تواند سردرد را بیشتر کند اما مواد غذایی مختلفی نیز وجود دارد که دارای قدرت تسکین دهندگی سردردهای میگرنی هستند.

در این مقاله با چند ماده غذایی آشنا می شوید که می تواند سردرد حاصل از میگرن را بهبود ببخشد و شرایط موجود را کنترل نماید.

۱- سبزیجاتی با برگ سبز:

یکی از نصیحت هایی که همیشه در مورد سلامتی و رژیم غذایی سالم تکرار می شود، مصرف سبزیجاتی با برگ سبز تیره است. اسفناج، کلم پیچ ، منداب، برگ چغندر و کاهو تنها چند نمونه از سبزی هایی است که با کاهش بروز طیف گسترده ای از بیماری های مزمن همچون میگرن مرتبط است.

اسفناج سرشار از ویتامین B2 و B6 و نیز اسیدهای چرب امگا ۳ است و می تواند میگرن را کمتر کند. ویتامین B2 (که به ریبوفلاوین مشهور است) در کاهش سردردهای مکرر، شدت و طول آن بسیار مفید و مؤثر است. زمانی که به دنبال سبزیجات عالی هستید به یاد داشته باشید که سبز و تیره بودن آن نشان دهنده ارزش تغذیه ایی بالاست.

۲- آجیل ها و دانه ها:

دفعه بعد که دچار سردردهای میگرنی شدید، کمی آجیل بخورید. شواهد نشان می دهد افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند منیزیم پایینی نسبت به سایر افراد دارند. مطالعه انجام شده نشان می دهد حملات میگرنی معمولا تا ۴۱ درصد با مصرف مکمل های منیزیمی کاهش پیدا می کند. شما می توانید از بادام، دانه کنجد، تخم آفتابگردان، بادام زمینی و گردو استفاده کنید که سرشار از منیزم هستند.

۳- گوشت قرمز:

متخصصان پیشنهاد می کنند از مصرف برخی از گوشت ها همچون گوشت فرآوری شده و پرنمک خودداری شود. اما مصرف گوشت قرمز سالم و طبیعی می تواند راه حل مناسبی برای درمان سردردهای میگرنی باشد. گوشت قرمز سرشار از CoQ10 و ویتامین B2 است. هر دوی این مواد می توانند جلوی شروع میگرن را بگیرند.

۴- گیاه سایبان:

سایبان گیاهی از خانواده آفتابگردان هاست.مطالعات مختلف انجام شده نشان می دهد که این گیاه در درمان سردردهای میگرنی بسیار مفید و مؤثر است. در یک مطالعه، محققان آمریکایی و آلمانی، به افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می بردند ۷۵ میلی گرم از این گیاه را دادند. بعد از ۴ ماه، محققان دریافتند که گیاه سایبان تا ۴۸ درصد باعث کاهش سردردهای میگرنی شده است. این گیاه باید با احتیاط مصرف شود زیرا ممکن است به کبد آسیب وارد کند.

۵- تخم مرغ:

تخم مرغ یکی از مواد مورد علاقه بسیاری از افراد برای صبحانه است. این ماده می تواند سردرد را کاهش دهد. ویتامین B موجود در آن نقش بسیار مهمی در کاهش سردرد و پیشگیری از سردردهای میگرنی دارد. مصرف ۲۰۰ الی ۴۰۰ میلی گرم از ریبوفلاوین (ویتامین B2 ) می تواند در کاهش سردردهای مکرر مفید باشد. دو عدد تخم مرغ بزرگ حاوی ۲۴ درصد از نیاز روزانه بدن به ریبوفلاوین است.

۶- غلات کامل:

یکی از ساده ترین درمان ها برای سردردهای میگرنی استفاده از غلات کامل است. کاهش قند خون می تواند یکی از محرک های اصلی سردرد باشد. برای جلوگیری از ایجاد سردردهای میگرنی ناشی از کاهش قند خون،کربوهیدرات های پیچیده و فیبر ( همچون گندم سیاه، جو، بلغور، جوی دوسر، نان سبوس دار، کینوا و فارو) بخورید. به دنبال محصولاتی باشید که حاوی غلات کامل هستند.

۷- ماهی آب سرد:

مطالعه ای که بر روی افراد مبتلا به سردردهای مزمن انجام شده است نشان می دهد که افزایش مصرف امگا ۳ به همراه کاهش در مصرف امگا۶ می تواند سردرد کمتری ایجاد کند. برای افزایش مصرف امگا ۳ می توانید از ماهی آب های سرد همچون سالمون، ساردین و شاه ماهی استفاده کنید./آلامتو
ارسال نظرات
موضوعات روز