پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
سرآشپزهای یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو میکنند که ۵۸ دلار قیمت دارد!
کد خبر: ۲۸۳۵۴
تیتر20 - سرآشپزهای یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو میکنند که ۵۸ دلار قیمت دارد! آنها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی میکنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار میدهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی میکنند و سپس با رزماری و عصارههای دیگر در تابه میگذارند. هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را میبرید متوجه میشوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.