شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۱
اگر از جایی که نام و نشان مشخصی ندارد خیارشور فله ای میخرید باید به شما هشدار دهیم زیرا این خیارشورها معدن بیماری هستند. پس حواستان باشد و به دلایلی که در ادامه ی این مطلب به شما می گوییم به هیچ وجه خیار شور فله ای نخورید!
کد خبر: ۳۰۰۰۵
به هیچ وجه خیار شور فله ای نخورید!

تیتر20 - خیارشور را اغلب ما درکنار غذا و یا در ساندویچ هایمان می خوریم و کمترکسی پیدا می شود که خیارشور دوست نداشته باشد. بعضی وقتها درست کردن خیارشور زمان بر است و ممکن است زمان کافی برای درست کردن آن نداشته باشیم. از طرفی هم خریدن خیارشورهای صنعتی به صرفه نیست و ترجیح می دهیم خیارشور فله ای بخریم. اما تاین اشتباه بزرگی است و لازم است توصیه کنیم که  به هیچ وجه خیار شور فله ای نخورید!

کمالی کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره خیارشورهای فله ای گفت: متاسفانه برخی از تولیدکنندگان اصول بهداشتی را در تهیه خیار شور تخمیری رعایت نمی‌کنند به عنوان مثال خیارها را بدون شستشو و همراه گل و لای و انواع آلودگی در ظرف می‌ریزند یا از ظرف کاملا غیر بهداشتی و بعضا ظروفی که قبلا حاوی مواد شیمیایی و خطرناک بوده است بدون هیچگونه شستشو یا از دبه‌هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده است استفاده می‌کنند یا از نمک‌های فاقد پروانه ساخت استفاده می‌کنند و یا اینکه کارگران در فرآیند تولید، اصول بهداشت فردی را رعایت نمی‌کنند.
وی توصیه کرد: هنگام خرید خیار شور ، از خیارشورهای دارای پروانه ساخت یا خیارشورهای تخمیری که دارای مجوز بهداشتی هستند استفاده کنید.

کمالی عنوان کرد: خیار شورهای تخمیری باید دارای برچسبی باشند که حاوی مشخصات کالا شامل مجوز بهداشتی، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و آدرس باشند 

این کارشناس صنایع غذایی در ادامه متذکر شد: افراد توجه داشته باشند موقع خرید خیار شور به ظروف مورد استقاده توجه کرده که از مواد درجه یک ساخته شده باشد. دبه‌های درجه دو معمولا کدر و غیر سفید رنگ هستند.

وی همچنین توصیه کرد: در زمان خرید توجه شود فروشنده در شرایطی بهداشتی خیار شور  را عرضه نماید و در صورتی که محصول کپک‌زده است یا با دست اقدام به تخلیه آن می‌کنند از خریداری خودداری کنید.

وی اظهار کرد: از آنجایی که خیار شور درصد نمک بالایی دارند نباید به مقدار زیاد و به طور مداوم مصرف شوند زیرا مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افزایش فشار خون را زیاد می کند./الودکتر
ارسال نظرات
موضوعات روز