يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۳
کد خبر: ۳۲۹۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۱
تعداد بازدید: ۳۹۹
4 اسفند در انستیتو تغذیه؛
یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی(جایزه علمی دکتر هدایت) با محوریت فرآورده های لبنی برگزار می شود
برپایی یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی(جایزه علمی دکتر هدایت) با محوریت فرآورده های لبنی

تیتر20 - دکتر شهریار دبیریان دبیر همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی از برگزاری نخستین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی همزمان با یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه دکتر حبیب الله هدایت)و دهمین همایش تحقیق و توسعه برتر( جایزه شهاب) در تاریخ ۴ اسفند ماه در انستیتو تغذیه خبرداد

 دبیر برگزاری یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی(جایزه علمی دکتر هدایت) در نشست خبری جزئیاتی از این جشنواره را تشریح کرد و گفت : تفاوت برگزاری این جشنواره نسبت به سالهای قبل محور  قرار دادن شیر و محصولات لبنی  از مزرعه تا سفره است به گونه ای که در این دوره از دامداران و تعاونی ها مربوطه نیز دعوت شده که نسبت به دامدار برتر نیز تقدیر و تشکر بعمل آید.

دکتر دبیریان افزود امسال سایر ارگان های دولتی از جمله سازمان دامپزشکی، سازمان نظام دامپزشکی برای نخستین بار در این جشنواره حضور داشتند و سایر ارگانها نظیر سازمان غذا و دارو،سازمان استاندارد ،وزارت جهاد کشاورزی و انجمن ها ،نیز کمافی السابق در این جشنواره همکاری لازم را با ستاد برگزای دارند.

دبیر یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی  همچنین در بخش تقدیر از شرکتها به این موضوع اشاره کرد که برای نخستین بار از شرکتهای پخش برتر نیز تقدیر بعمل خواهد آمد زیرا نقش مهمی در سلامت محصول خصوصا فراورده های لبنی بر عهده بخش توزیع است

عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران افزود : در نظر داریم در این همایش از ایده های برتر نیز حمایت و تقدیر صورت گیرد و بدینوسیله از کلیه مدیران ؛ اساتید دانشگاهی ؛ دانشجویان ؛کارشناسان صنایع غذایی ؛ صنعتگران محترم فعال در حوزه صنایع لبنی دعوت به عمل می آید تا با ارسال ایده های برتر به دبیرخانه جشنواره علوم و صنایع غذایی ( گرامیداشت دکتر حبیب الله هدایت ) تا مورخه ۶ بهمن ماه زمینه توسعه و ایجاد نوآوری در صنایع لبنی را فراهم نمایند .

 
رئیس هیئت مدیره انجمن کیفیت ایران گفت : از دیگر تفاوتهای این جشنواره،پذیرفتن مقالات علمی است که کاملا بصورت تخصصی در زمینه لبنیات مطرح می شود و پیش بینی می شود بالغ بر ۲۰۰ مقاله در این مرحله مورد داوری قرار گیرد و مقالات برتر در مجلات علمی پژوهشی منتشر می شود.

دبیر دهمین جشنواره تحقیق و توسعه برتر صنایع غذایی ( جایزه دکتر شهاب واعظ زاده) از اختصاص ۲ پانل تخصصی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در روز همایش خبر داد و افزود پانل تخصصی اول مربوط به مسائل شیرخام از خوراک دام تا شیر خام استکه با حضور نمایندگانی از سازمان دامپزشکی،سازمان غذا و دارو،اتحادیه دامداران و…به همراه پنج سخنران و جلسه نیم ساعته پرسش و پاسخ برگزار می شود و در پنل دوم که بعد ازظهر برگزار می شود محصولات لبنی و سیستم توزیع مورد بحث است نمایندگانی از سازمان استاندارد،سازمان غذا و دارو،کارخانجات ، انجمن های صنفی لبنی و سازمان دامپزشکی حضور خواهند داشت که در این میزگردها مشکلات و پیشنهادات مطرح می شود.

مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران(پگاه)  همینطور از امتیاز بازآموزی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت در صورت حضور در این جشنواره خبرداد و  گفت با تعاملی که با همکارانمان در سازمان های مربوطه داشتیم این مزیت را برای حاضرین در همایش خواهیم داشت.

گفتنی است محور این همایش با گرایش شیر و فراورده های لبنی فرمولاسیون مواد غذایی ،صنایع بسته بندی مواد غذایی،سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی،غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک،غنی سازی مواد غذایی و… می باشد

 علاقمندان جهت ارسال مقالات و یا ایده های خود و همچنین کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت این همایش http://ifstafestival.ir مراجعه کنند
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: