شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۹
کد خبر: ۳۳۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۵
تعداد بازدید: ۱۲۳۵
در واقع اکبر جوجه در وهله ی اول نام رستوران است و در وهله ی دوم، نوعی سبک در طبخ جوجه کباب.
چگونه اکبر جوجه ی واقعی را از اکبر جوجه های فرعی تشخیص دهیم؟

تیتر20 - اکبر جوجه از آشناترین نام ها برای هر ایرانی است که گاهی اوقات آدم می ماند که با شنیدن اسمش هوس جوجه کند یا به یاد مکانی خاص بیفتد؟

در واقع اکبر جوجه در وهله ی اول نام رستوران است و در وهله ی دوم، نوعی سبک در طبخ جوجه کباب.

خوبی بررسی تاریخچه ی اکبر جوجه این است که در نهایت شما متوجه خواهید شد که چگونه رستوران اکبر جوجه ی اصلی را از رستوران های اکبر جوجه ی فرعی تشخیص دهید. در رستوران های اصلی اکبر جوجه، تصویر بزرگی از آقای حاج علی اکبر کلبادی به عنوان گرامی داشت یاد و خاطره ی این مرد که بنیان گذار اکبر جوجه است، آویخته شده است. همچنین رستوران های زنجیره ای اکبر جوجه دارای نشان خاص و ثبت شده ی خود هستند.

نشان خاص این مجموعه یک جوجه ی زرد طلایی و دو شاخه با هشت برگ در هر شاخه به شکل تقریبی یک دایره است. البته رستوران های زیادی را مخصوصا در راه شمال می بینید که این نشان و اسم را برای غذاخوری خود انتخاب کرده اند. به هر حال ۱۲ شعبه ی اصلی اکبرجوجه در گلوگاه (بلوار امام رضا)، گرگان، سازی کمربندی غربی، بابل، آمل، بهشهر، خلیل شهر، نوشهر، فیروزکوه، گرمسار، قائمشهر و ایزدشهر می باشند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: