سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران با بیان اینکه قیمت برنج خارجی ۲.۵برابر سال گذشته شده است گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج هندی به ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان رسیده است که با افزایش دوباره قیمت ارز نرخ این محصول نیز افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۴۵۹۵۷
دلیل گرانی برنج خارجی چیست؟تیتر20- مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران  درباره دلایل افزایش قیمت افسارگسیخته برنج ایرانی و خارجی در بازار اظهار کرد: بعد از حذف ارز ترجیحی واردات برنج و اختصاص ارز نیمایی به واردات، قیمت برنج نیز در بازار مصرف افزایش یافت.

وی افزود: در اردیبهشت ماه که قیمت ارز نیمایی 14.2 هزار تومان بود قیمت برنج هندی به‌یک‌باره از 8 هزار تومان به 16 هزار تومان افزایش یافت و اکنون نیز که برنج‌های جدید با ارز بیش از 20 هزار تومان در حال واردات است قیمت این برنج به 20 تا 21 هزار تومان افزایش می‌یابد.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران با بیان اینکه تخصیص ارز نیمایی به واردات برنج کند است ادامه داد: در زمان حاضر نیز برنج‌های هندی که در این فاصله وارد کشور شده‌اند با قیمت 18 تا 20 هزار تومان در حال عرضه به بازار است.

وی تصریح کرد: قیمت برنج پاکستانی نیز با توجه به اینکه قیمت اولیه و هزینه انتقال بالاتری دارد  در زمان حاضر بالاتر از 20 هزار تومان به فروش می‌رسد.
واردات برنج نصف شد

کشاورز با اعلام اینکه 200 تا 300 هزار تن برنج در گمرکات رسوب کرده است اظهار داشت: بخشی از برنج‌های سال گذشته در گمرک رسوب کرده است و بخشی از برنج‌هایی نیز که امسال آمده است با توجه به کندی روند تخصیص ارز در مرحله تأمین و تخصیص ارز قرار دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا کمبود برنج در کشور وجود دارد یا قیمت‌های فعلی به‌خاطر شرایط تورمی و نرخ ارز است گفت: سال قبل 910 هزار تن برنج تا مدت مشابه سال جاری (5ماهه ابتدایی سال) وارد شده بود که این رقم در سال جاری به 430 هزار تن کاهش یافته است.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران تأکید کرد: با توجه به اینکه واردات برنج نصف شده است در صورتی که تقاضای بازار مانند قبل باشد در بازار کمبود خواهیم داشت./تسنیم


ارسال نظرات
موضوعات روز