شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۱۰
در مطلب زیر می‌خواهیم ببینیم چرا حجم غذای رستوران‌های گران قیمت کم است.
کد خبر: ۵۰۰۲۳
تیتر20 -  اگر خودتان هم تجربه اش را نداشته اید، شاید از دیگران شنیده یا در فیلم‌ها دیده باشید که در رستوران‌های گران قیمت گاهی حجم غذایی که سرو می‌شود هیچ تناسبی با قیمت نجومی آن ندارد. این مسأله بی دلیل نیست و ما هم در این مطلب می‌خواهیم ببینیم چرا غذای رستوران‌های گران قیمت اینقدر کم است.

۱- مواد به کار رفته در غذا گران قیمت اند

بسیاری از رستوران‌های گران قیمت غذا‌هایی سرو می‌کنند که مواد آن‌ها با دقت زیادی انتخاب شده است. وقتی در تهیه‌ی غذا از مواد باکیفیتی استفاده می‌شود که ممکن است وارداتی هم باشند، عجیب نیست که حجم غذا را کم کنند تا قیمت نهایی آن مقرون به صرفه‌تر باشد.

۲- غذا‌های کم حجم شیک ترند

حجم غذا وقتی کم باشد، تزئین آن راحت‌تر است و احتمالاً به چشم مشتری شیک‌تر می‌آید و از آن لذت می‌برد – اول با چشم‌ها و سپس با حس چشایی اش.

۳- می‌توانید از همه‌ی غذا‌ها کمی بچشید

اغلب رستوران‌ها معمولاً سه دست غذا سرو می‌شود – پیش غذا، غذای اصلی و دسر. ما گاهی تنها غذای اصلی را سفارش می‌دهیم. اما در رستوران‌های گران قیمت، تعداد این غذا‌ها ممکن است به ۱۲ نوع مختلف برسد.

این ۱۲ دست شامل فینگر فود، پیش غذا، سوپ، سالاد، ماهی، غذای اصلی اول، پاک کننده کام (غذا یا نوشیدنی‌ای با طعم خنثی که باقیمانده‌ی مواد غذایی را از زبان خارج می‌کند و اجازه می‌دهد طعم‌های جدید را با دقت بیشتری ارزیابی کند)، غذای اصلی دوم، پنیر، دسر و یک نوشیدنی/ شیرینی. فکر کنید اگر همه‌ی این غذا‌ها در اندازه‌ی عادی سرو می‌شدند چطور باید آن‌ها را می‌خوردید. به همین دلیل است که در رستوران‌های گران قیمت حجم غذا را کمتر می‌کنند تا از هر چیزی بتوانید کمی بچشید.

۴- هر غذایی یک اثر هنری از آشپز است

یک غذای فرانسوی به نام Gargouillou هست که از دست کم ۱۶ سبزی مختلف تهیه می‌شود که جداگانه پخته می‌شوند. این غذا به مانند یک اثر هنری تزئین می‌شود و هر مشتری‌ای که چشمش به این اثر قابل احترام در بشقاب بیافتد به طور حتم تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

حالا فرض کنید بخواهید در یک بشقاب پر از غذا، همه‌ی این سبزیجات کوچک را به شکل زیبایی بچینید. احتمالاً به لحاظ زیبایی شناسی چیز خوشایندی از آب در نخواهد آمد. به همین دلیل، آشپز‌ها ترجیح می‌دهند حجم غذا را کم کنند.

۵- یک به یک لقمه هایتان در خاطرتان باقی خواهد ماند و از خوردن غذا خسته نمی‌شوید

اولین لقمه‌های هر غذایی بهترین آن‌ها هستند. چون هر چه بیشتر غذا بخورید حساسیت پرز‌های چشایی تان کمتر می‌شود. آشپز‌ها با آگاهی از این مسأله، تمرکز خود را به جای کمیت غذا، بر روی کیفیت آن می‌گذارند.

وقتی حجم غذا کم باشد، معمولاً از تک تک لقمه‌های غذا لذت بیشتری می‌بریم، در حالی که حجم زیاد غذا خسته مان می‌کند.

۶- حس مرغوب و باکیفیت بودن به غذا می‌دهد

شرکت در یک رویداد اختصاصی یا به دست آوردن چیزی که مقدار محدودی از آن تولید شده از آن چیز‌هایی است که به بعضی از ما حس غرور و افتخار می‌دهد. اینکه می‌گویند «هر چه کمتر بهتر» و «چیز‌های خوب نایاب اند» کاملاً در این مورد صدق می‌کند؛ بنابراین عجیب نیست دسترسی به مکان‌ها و غذا‌های مجلل همان احساس را ایجاد کند، به خصوص زمانی که غذا حاوی مقادیر اندکی از موادی باشد که به تصور ما از کیفیت بالایی برخوردارند.

۷- نامتعارف است و توقع مان را بالا می‌برد

وقتی حجم غذای درون بشقاب کم باشد دلیل آن برایمان سؤال می‌شود. وقتی قرار باشد چندین غذای مختلف را بچشید حتماً کنجکاو می‌شوید که بدانید غذای بعدی چگونه خواهد بود. این توقعی که در شما شکل می‌گیرد بسیار جالب است./روزیاتو
ارسال نظرات
موضوعات روز