چهارشنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷
کد خبر: ۳۸۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۵
نوزادان در هفته‌های ۱۳-۱۵ بارداری می‌توانند طعم‌ها و مزه‌های متفاوتی را تشخیص دهند.
تیتر20- نوزادان در هفته‌های ۱۳-۱۵ بارداری می‌توانند طعم‌ها و مزه‌های متفاوتی را تشخیص دهند؛ بنابراین اگر می‌خواهید مطمئن شوید که فرزند شما در آینده غذای خوب و سالمی مصرف می‌کند، حتما در طول بارداری غذای سالم مصرف کنید و بدانید که نوزادان به چیز‌های شیرین‌تر تمایل دارند.

آزمایش‌ها نشان می‌دهد هر چیزی که خانمها در دوران بارداری می‌خورند در مایع آمنیوتیک قابل تشخیص بوده و جنین طعم و مزه‌ها را کم کم درک می‌کند. شاید این یک مکانیسم بقا به نظر برسد که ما انسانها با عشق به شیرینی به دنیا می‌آییم. ما این مزه را حتی زمانی که در شکم مادرمان هستیم دوست داریم. حدود ۱۵ تا ۱۶ هفته بعد از لقاح، جنین لذتی که از شیرینی می‌برد را با بلعیدن بیشتر مایع آمنیوتیک زمانی که شیرین است، نشان می‌دهد. جالب است زمانی که این مایع تلخ است، جنین تمایلی به آن ندارد. تمایل به شوری و ترشی هم ذاتی است. بنابراین اگر جنین به مزه سبزیها در رحم مادر عادت کند بعد از آنکه نوزاد از شیر گرفته شود ناخودآگاه به سمت غذاهای مقوی خواهد رفت./بهداشت نیوز
برچسب ها: نوزاد ، رحم مادر ، غذا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: