تیتر20- محصولاتی که ساختار ژنتیکی آنها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر پیدا میکند تحت عنوان محصول تراریخته شناخته میشود. مخالفان مصرف محصولات تراریخته بر این باورند که این محصولات میتوانند دارای عوارض و خطرات پیشبینی نشدهای بر سلامت انسان و محیط زیست باشند اما در طرف دیگر موافقان معتقدند که بیماریزا بودن این محصولات اثبات نشده و همچنین با کاهش منابع آبی و خشکسالیهای پی در پی، افزایش جمعیت و بحران کمبود منابع غذایی میتوان با تغییر در ژنوم گیاه آن را نسبت به کم آبی مقاوم ساخت و در نتیجه عملکرد و بازده محصول را افزایش داد.
ارسال نظرات
موضوعات روز