شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷
چای، نوشیدنی معطری است که به طور معمول از ریختن آب داغ یا جوشیده روی برگ گیاهی بوته‌ای به نام «کاملیا سیننسیس» که همیشه سبز و بومی شرق آسیا است، به دست می‌آید. حدود ۳ درصد از وزن خشک چای، به خاطر وجود کافئین است.
کد خبر: ۱۴۳۸۵
کافئین موجود در هر لیوان چای چقدر است؟

تیتر 20 - چای بعد از آب، پرمصرف‌ترین نوشیدنی دنیاست و در فرهنگ ایرانی نیز اولین چیزی که به مهمان تعارف می‌شود، چای است.

نوشیدنی چای از جنوب غربی چین (منطقه سیچوان) و در نوار مرزی برمه – که در آنجا به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می‌شده- منشأ گرفته است. به طور عمده گیاه چای در مناطق با آب و هوای گرمسیری رشد می‌کند و اندازه برگ آن، معیار مهمی‌در طبقه‌بندی گیاه آن است.

۳ درصد از وزن خشک چای را کافئین تشکیل می‌دهد

چای همچنین دارای ترکیبات تئوبرومین و تئوفیلین است که محرک هستند و همچنین دارای مقداری زانتین است که مشابه کافئین عمل می‌کند. قابض بودن چای به پلی‌فنول‌های آن برمی‌گردد که فراوان‌ترین ترکیب در برگ چای هستند و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از آن را تشکیل می‌دهند.

حدود ۳ درصد از وزن خشک چای، به خاطر وجود کافئین است. به عبارتی اگر یک لیوان بزرگ، چای بنوشیم، بین ۳۰ تا ۹۰ میلی‌گرم، کافئین دریافت کرده‌ایم./نوش آنلاین
ارسال نظرات
موضوعات روز