چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن وفلزات در نشست خبری عنوان کرد:
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن وفلزات اعلام کرد: مجموع سرمایه گذاری‌های انجام شده توسط این شرکت از ابتدای ۱۴۰۱ تاکنون به رقم ۷۲ هزار و ۹۳۳ میلیارد ریال رسیده که از این رقم ۷۸.۲۹ میلیون یورو ارزی است.
کد خبر: ۶۶۲۶۷

تیتر20 - اردشیر سعد محمدی صبح امروز در یک نشست خبری افزود:  سهم ریالی سرمایه گذاری های انجام شده در پروژه ها بالغ بر ۴۰ هزار و ۵۲ میلیارد ریال از ابتدای ۱۴۰۱ تاکنون است.

وی پروژه های آهن اسفنجی بیجار( کردستان) فولاد قروه ( کردستان )، آهن اسفنجی اقلید (فارس) ، آهن اسفنجی آرتاویل ( اردبیل ) ، نیروگاه پویا، گندله صبا امید و کنسانتره سنگ آهن صبا نور را به عنوان فهرست تحت پوشش این شرکت معرفی کرد.

سعدی محمدی پیرامون سود عملکردی ومعادن درسال ۱۴۰۱ گفت : سال گذشته به سود ۳۹۱ میلیون دلاری رسیدیم که تاپایان ۱۴۰۶ دستیابی به سود یک میلیارد دلاری هدف گذاری شده است.

وی تصریح کرد : صادرات ، رویکرد شرکت هایی است  که ومعادن سهام  آنها را در اختیار دارد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات خاطرنشان کرد: میزان سود خالص ۱۴۰۱ که در واقع بیشترین سود سنواتی تحقق یافت، بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود و با سود تلفیقی بیش از 17 هزار میلیارد تومان شد.

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از سهامداران عمده مجموعه های بزرگ معدنی و فولادی کشور از قبیل شرکت های معدنی و صنعتی گل گهر،  معدنی و صنعتی چادرملو ، سنگ آهن گهر زمین، شرکت ملی مس، معدنی و صنعتی صبانور، فولاد خراسان، آهن و فولاد ارفع، پویا انرژی،  کارخانجات کابل سازی شهید قندی، تجلی توسعه معادن وفلزات، گسترش کاتالیست ایرانیان، پرتو تابان معادن وفلزات و شرکت کک طبس است.

سعد محمدی خاطرنشان ساخت: امروز مشخصه شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات سرمایه گذاری مستقیم درپروژه هاست در حالی که پیشینه آن در قالب یک نهاد مالی فعالیت داشت.

مدیرعامل ومعادن گفت : این شرکت سود سهامداران خرد را امسال پرداخت کرد و تا روز گذشته ارزش پرتفوی شرکت بیش‌از ۱۶۸ هزار میلیارد تومان بود ، ضمن اینکه ارزش خالص روز دارایی ها افزون بر ۱۸۴ هزار میلیارد تومان بود

وی افزود: اکنون ۹۵ درصد ارزش دارایی این شرکت مربوط به شرکت‌های بورسی است و  بقیه شرکت‌ها  که ۴۵ شرکت هستند در مسیر بورسی شدن می روند که سهم پنج درصدی از سهام ومعادن را تشکیل می دهند.

سعد محمدی درباره همکاری با دانش بنیان ها گفت : اکنون شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان از دانش بنیان های ومعادن به حساب می آید و علاوه براین شرکت کاوشگران صنایع معدنی راشا در حوزه پژوهش در صنایع معدنی فعال است که سهامداران و سرمایه گذاران آن از شرکت های بسیار بزرگ و شناخته شده در حوزه معدن و فولاد هستند و اکنون طرح تبدیل سرباره کوره به کنسانتره از برنامه های این شرکت دانش بنیان است.

سعد محمدی تاکید کرد: اکتشاف رمز استمرار فعالیت معدنی است و این برنامه سرلوحه فعالیت معدنی محسوب می شود .

وی افزود: کشورمان در مقایسه با فعالیت معدنی کشورهای جهان ، نیاز به برنامه مستمر دارد، از سال ۱۳۴۰ تا کنون جمع حفاری عمقی معدنی ایران به ۱۰ میلیون متر رسیده ، درحالی که استرالیا در سال ۲۰۱۸ به میزان ۱۱ میلیون متر حفاری عمقی داشت.

وی یاداور شد: شرکت های تحت پوشش ومعادن بیش از ۱۰۰ هزار متر حفاری عمقی انجام داده اند که ۶۰ هزار متر آن توسط صبا نور به مورد اجرا درآمد.

سعد محمدی گفت: براساس فعالیت های اکتشافی سال گذشته ۸۰ میلیون تن ذخیره جدید سنگ آهن کشف شد و امسال در دوره هشت ماهه ۱۰۰ میلیون تن ذخیره جدید سنگ آهن اکتشاف شد .

وی تاکید کرد: امروز ارزش برجا ۱۸۰ میلیون تن ذخیره سنگ آهن اکتشافی ۶۴۰ میلیون دلار برآورد می شود و استخراج آن فراتر ارزیابی می شود.

سعد محمدی این راهم گفت: اکنون روی بیش از ۱۵ محدوده معدنی فعالیت اکتشافی را در دستور کار خود داریم.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: نیروگاه سمنان با ظرفیت ۳۶۰ مگاوات سیکل ترکیبی که متعلق به ومعادن است، در واقع نخستین طرح پیشران اقتصادی است در مدت یکسال اجرا و به پایان رسید و در واقع تکمیل این طرح به منزله یک رکورد محسوب می شود و اکنون فعال است.

وی اضافه کرد: اکنون دو نیروگاه بخار هم در جوار این نیروگاه در حال برنامه ریزی هستیم که ظرفیت آن به ۷۲۰ مگاوات خواهد رسید و در تامین انرژی مورد نیاز صنعت نقش آفرینی خواهد داشت.

سعد محمدی در ارتباط با درصد پیشرفت فیزیکی تجمعی پروژه ها آمار داد، نیروگاه پویا با ۹۸.۹۵ درصد بالاترین میزان پیشرفت را نشان می دهد، سپس گندله سازی صبا امید با ۴۶.۹۰ درصد و آهن اسفنجی ارتاویل اردبیل ۳۸.۲۶ درصد در رده بعدی قرار دارد.

وی آهن اسفنجی بیجار ( کردستان ) را دارای پیشرفت ۲۰.۳۰ درصدی ذکر کرد و آهن اسفنجی اقلید هم ۱۳.۱۱ درصد پیشرفت نشان می دهد، در عین حال کنسانتره صبا نور و فولاد قروه ( کردستان ) در مراحل اولیه قرار دارند که انتظار می رود ، بتدریج از شتاب لازم برخوردار شوند.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از معدن مس جانجا واقع در نهبندان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از برنامه های مهم دانست که مس ، همراه با طلاست و افزود: برای استخراج و راه اندازی کارخانه فرآوری ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری می شود و عیار متوسط این معدن ۲۶ صدم درصد است که در مقایسه با معادن دیگر مس کشور پایین است.

وی تصریح کرد : انتظار می رود سالی ۱۶ میلیون تن ماده معدنی از این معدن برداشت شود ، در واقع سالیانه ۵۵ تا ۶۰ میلیون تن این معدن نیاز به باطله برداری دارد ، در مجموع ۷۵ میلیون تن عملیات معدنی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در ارتباط با سود مورد پیش بینی برای امسال گفت : شرایط بهتری داریم و پیش بینی می کنم از میزان سود پیش بینی شده عبور خواهیم کرد و آمار ۶ ماهه نخست امسال هم نشان می دهد که نسبت به مدت مشابه پارسال جلوتر قرار داریم.

وی اضافه کرد: وضعیت سود ومعادن بستگی به عملکرد شرکت های تحت پوشش دارد ، زیرا این شرکت سهامدار آنهاست.

سعد محمدی به برنامه جدید برای ایجاد یک واحد تولید دو میلیون تنی کنسانتره سنگ آهن اشاره کرد که قرار است اطلاعات تکمیلی آن در آینده اعلام شود.

وی در ارتباط با میزان سرمایه گذاری های انجام شده در سال ۱۴۰۱ در پروژه های شاخص گفت: بالاترین میزان با رقم ۱۸ هزار و ۷۷۲ میلیارد ریال متعلق به نیروگاه پویاست و آهن اسفنجی آرتاویل ( اردبیل) نیز بالغ بر ۱۷ هزار و ۶۳۱ میلیارد ریال ثبت شد.

به گفته این مقام مسوول،  گندله صبا امید به میزان سرمایه گذاری ۱۰ هزار و ۹۵ میلیارد ریال،  آهن اسفنجی بیجار( کردستان) هشت هزار و ۹۸۱ میلیارد ریال، آهن اسفنجی اقلید ( فارس) بالغ بر هفت هزار و ۶۵۶ میلیارد ریال و فولاد قروه ۶ هزار و ۶۶۵ میلیاردریال و کنسانتره صبا نور به میزان سه هزار میلیارد ریال ثبت شده است.

ارسال نظرات
موضوعات روز