پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
به گفته استاندار تهران، 67 نقطه بحرانی و خطرپذیر در شهر تهران وجود دارد و هدایت آبهای جاری در پی بارشها به سمت دشتهای استان تهران که دچار فرونشست شدهاند، لازم است.
کد خبر: ۳۸۱۶۷
تیتر20- انوشیروان محسنی بندپی، در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران و نخستین جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان تهران گفت: در هفته گذشته و هفته جاری با بارشهای شدیدی مواجه بودیم که اقدامات و تلاش همه دست اندرکاران مدیریت استان تهران کاری کرد که با بحران جدی مواجه نشویم. در حقیقت پدیده اقلیم جهانی شرایطی را به وجود آورده که شدت و مدت بارندگیها تغییر کرده است.
استاندار تهران افزود: قبلا پیشبینیهایی برای بارش 10 میلیمتر در 48 ساعت انجام میشد. در حالیکه امروز میزان بارش و مدت آن به شکل چشمگیری تغییر کرده تا جایی که علم هواشناسی از پیشبینی شدت و مدت بارشها تقریبا ناتوان است.
وی ادامه داد: میانگین بارندگی تهران ظرف یک سال عددی حدود 240 میلیمتر است در حالیکه امسال ظرف مدت یک هفته حدود 28 درصد میانگین بارندگیها در تهران اتفاق افتاده است، لذا میطلبد امکانات و تجهیزات لازم برای مقابله با این شرایط را فراهم کنیم و رفع مشکلات قطعا از واجبات امروز محسوب میشود.
محسنی بندپی افزود: اقدامات پیشگیرانه اثربخشترین و موثرترین اقداماتی است که در جهت کاهش آسیب در جامعه باید اتفاق بیفتد. در تهران به دلیل تجاوز به حریم رودخانهها، ساخت و ساز غیر مجاز در مسیر رودخانهها و کمبود تجهیزات و شرایط و اقلیم این شهر در بارندگی یک هفته نقاطی همچون بزرگراه فتح، آزادگان، جاده مخصوص، بلوار امام علی (ع) با آبگرفتگی مواجه شد و مشکلاتی را برای تردد مردم فراهم کرد.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه 12 نقطه ویژه در تهران وجود دارد که در فروردین ماه امسال امکانات شهرداری در آنها مستقر شدند،گفت: با استقرار تجهیزات شهرداری در این 12 نقطه نسبت به رفع موانع مسیر آب اقدام شد. بر همین اساس آسیبهای زیادی ندیدیم و باید این روش و عملکرد با شدت و قوت بیشتری دنبال شود
وی افزود: باید کارگروهی شکل بگیرد که دستگاههای دخیل در مدیریت بحران در آن عضو باشند و علاوه بر اجرای وظایف محوله اقداماتی را در دستور کار قرار دهند تا از بروز شرایط بد جلوگیری شود.
استاندار تهران تاکید کرد: آب منطقهای 67 نقطهای را که به عنوان نقاط پرخطر است باید به صورت مکتوب اعلام کند. همچنین کارگروه پهنهبندی خطرپذیری سیل استانها باید در استان تهران شکل بگیرد و نقاط خطرپذیر توسط آن احصا و اعلام شود. هر رودخانهای که نیاز به لایروبی دارد باید توسط آب منطقهای لایروبی آن انجام شود و شهرهای پیرامونی که در معرض آسیب بیشتری هستند باید شن چالههای آنها توسط فرمانداریها شناسایی و کمک شود که کانالهایی به دشتهای استان تهران که دچار فرونشست هستند، احداث شود تا این دشتها سیراب شوند و از بروز سیلاب در این شهرها جلوگیری شود.
بندپی در پایان گفت: در حقیقت باید آب را به شکلی از این شهرها عبور دهیم و در طراحی بلندمدت نیز آب از محل مسیر کسب و کار و زندگی مردم عبور داده و برای تغذیه آبهای زیرزمینی به کار گرفته شود./ ایسنا