چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۸
قطعی فیبر نوری و از دست رفتن پهنای باند بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت، یکی از اخباری بود که چندین بار در سال ۱۴۰۰ منتشر شد که البته مجددا در مدار مصرف قرار گرفت؛ این قطعی‌ها در ساعات پیک ترافیک که مصرف کاربران افزایش می‌یابد، مشکلاتی ایجاد می‌کند.
کد خبر: ۵۴۵۹۴

تیتر۲۰- انتظار برای حل نقاط دارای ضعف در شبکه ارتباطی کشور و افزایش کیفیت خدمات اپراتورهای اینترنت در سال گذشته با اخباری از وجود مشکل در کمبود پهنای باند اینترنت کشور همراه بود، به‌نحوی که مدیران برخی اپراتورهای اینترنتی اذعان دارند که مشکل از زیرساخت‌های خدماتی آنها نبوده بلکه پهنای باندی که از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت می‌کنند، کاهش یافته و با افت کیفیت مواجه بود.

این موضوع در حالی است که با افزایش مصرف اینترنت در کشور، باید ماهانه به میزان پهنای باند کشور افزوده شود اما اینطور ادعا می‌شد که شرکت ارتباطات زیرساخت برای خرید پهنای باند بین‌الملل با مشکلاتی روبه‌روست و به همین دلیل ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور به حد اشباع رسیده و این مشکل در زمان پیک مصرف، نمود بیشتری دارد.

با وجود این، عیسی زارع‌پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره این شائبه که ادعا می‌شود از زمان تغییر دولت پهنای باند به کشور وارد نشده است،

پاسخ داد: مشکل کلان‌تر ما این است که در چند سال گذشته سرمایه‌گذاری لازم برای توسعه ارتباطات به چند دلیل صورت نگرفته است. یکی‌ از دلایل مشکلات تحریمی و افزایش هزینه‌ها بوده که اپراتورها نتوانستند سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهند که حالا بعد از تحریم‌ها، خیلی از محصولات موردنیاز صنعت مخابرات کشور بومی‌سازی شده و این امید هست که ما بحث توسعه را به‌سرعت در کشور دنبال کنیم.

با وجود این در ماه‌های گذشته در سال ۱۴۰۰، چندین بار خبر قطعی فیبر نوری و از دست رفتن پهنای باند بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت منتشر شده است. در ماه‌های آذر و دی‌ماه سال جاری، چندین‌ بار قطعی‌های مکرر در حوزه اینترنت بین‌الملل رخ داد که البته به‌سرعت بازیابی شد و مجددا در مدار مصرف قرار گرفت.

ابتدا در ۱۶ آذر ماه سال ۱۴۰۰، به علت قطع سگمنت دوم فیبر دریایی متعلق به شرکت GBI در محدوده دریایی بین قطر و امارات، ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل این شرکت از دسترس خارج شد که شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد با توجه به قطع این مسیر دریایی و زمان‌بر بودن بازیابی مجدد آن اقدامات فوری برای تامین ظرفیت جایگزین از سایر مسیرها در دستور کار قرار گرفته و ظرفیت‌های جدید برای تامین این بخش از ترافیک آماده بهره‌برداری می‌شود. درنهایت پس از رفع اختلال به‌وجودآمده، روز دوشنبه ۲۹ آذر ماه سال‌جاری بازیابی شد و مجددا در مدار مصرف قرار گرفت  و ترمیم این فرآیند در دی‌ماه تکمیل شد./ایسنا

ارسال نظرات
موضوعات روز