سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۷
مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی «رباط»:
مدیر عامل رباط: تولید فرآورده‌های گوشتی بدون نیترات امری نشدنی و دروغی بزرگ است،‌ چرا که بدون مسؤول فنی، آزمایشگاه و بدون نظارت دستگاه‌های نظارتی تولید سوسیس و کالباس آسیب زننده به سلامت مصرف‌کننده خواهد بود.
کد خبر: ۵۰۸۷۰
تولید سوسیس و کالباس مغازه‌ای آسیب زننده به سلامت مصرف‌کننده است
تیتر20 - مصطفی عبداللهی، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی «رباط» درباره ادعای برخی از تولید کنندگان سوسیس وکالباس در مغازه ها مبنی بر تولید سوسیس و کالباس بدون نیترات اظهار داشت: این فروشگاه‌ها مدعی هستند که بدون نیترات مبادرت به تولید سوسیس و کالباس مغازه‌ای می‌کنند که البته این تولیدات با فرهنگ غذایی کشور ما همخوانی ندارد، چرا که در اروپا و آمریکا فرآورده‌‌های گوشتی برای مصرف در همان وعده غذایی خریداری می‌شود. 

وی افزود: این در حالی است که تولید فرآورده‌های گوشتی بدون نیترات امری نشدنی و دروغی بزرگ است،‌ چرا که بدون مسؤول فنی، آزمایشگاه و بدون نظارت دستگاه‌های نظارتی تولید سوسیس و کالباس آسیب زننده به سلامت مصرف‌کننده خواهد بود.

به گفته مدیر عامل رباط ، فرآورده‌های گوشتی بدون نیترات 24 تا 48 ساعت پس از تولید،‌ تولید سم می‌کند که به سلامت مصرف‌کننده آسیب می‌زند./اقتصاد سبز

ارسال نظرات
موضوعات روز