پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
تندر 90 و پارس جزء خودروهایی هستند که در محدوده قیمتی 40 میلیون قرار دارند و اگر چنانچه قصد خرید خودرو نو را داشته باشید میتوانند انتخابهای خوبی باشند.
کد خبر: ۱۱۷۵۷
تیتر 20 - هر کدام از این خودروها دارای ویژگیهای خاصی هستند که در این مطلب به آن پرداخته شده است.
بررسی ظاهری
پارس ال ایکس، فیس لیفتی از پژو ۴۰۵ است اما با توجه به ظاهر جذابتر آن خودرویی جوان پسندتر بوده و تغییراتی از جمله رینگ اسپرت و چراغهای اسپرت انطباق بیشتری با آن دارند.
از نظر تودوزی و داشبورد نیز این خودرو در دو تم مشکی و کرم به بازار عرضه میشود که تم کرم برای پارس سال و ELX در دسترس بوده و در آن تغییراتی در محل و نوع کنسول های کنترلی نیز ایجاد شده است. از دیگر تغییرات میتوان به نصب راهنما بر روی آیینه های بغل و سیستم سنسور دنده عقب در این خودرو اشاره نمود.
خودرو ال90 دارای کمترین خطوط منحنی بر روی بدنه است تا تولید آن ساده و ارزان باشد، که این امر کمی بر روی ظاهر خودرو تاثیر گذاشته است. شاید کمتر کسی ظاهر ال90 را کاملا بپسندد اما این مورد سلیقه شخصی میباشد. این خودرو ظاهر زمختی نسبت به سایر خودروهای سدان کوچک دارد که این ویژگی بیشتر در قسمت عقب خودرو به چشم میآید. در نمای جلوی ال۹۰ از چراغهای مستطیل شکل برخوردار است. جلوپنجره که بر روی آن آرم شرکت رنو وجود دارد. دو خط طولی که از لبهی بالایی کاپوت به دو طرف جلوپنجره کشیده شده است. در نمای جانبی نیز طراحی ساده یک خودروی سدان مشاهده میشود.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
پارس ال ایکس خودرو با وزن نسبتا بالای خود برای رانندگی خارج از شهر و جادههای کفی بسیار مناسب و مطمئن میباشد. چسبندگی پژو پارس به جاده حتی در سرعتهای بالا در بین خودروهای تولید داخل مثالزدنی است. اما سیستم تعلیق در تمامی خودروهای داخل از کیفیت پایین برخوردار است، در عین حال باید گفت عیب عمدهای در سیستم تعلیق این خودرو مشاهده نشده است. شتابگیری حتی در سرعتهای بالای ۱۰۰ کیلومتر با اشاره کوچکی به پدال کاملا محسوس است و موتور ۱۸۰۰ سیسی این خودرو شما را به سبقتگیری و حتی رانندگی اسپرت ترغیب میکند.
شاید در ابتدا، صدای بسیار کم موتور و همچنین لرزش بسیار ناچیز بدنه در مواقعی که ال90 را متوقف نمودهاید، شما را به اشتباه بیندازد تا دوباره تلاش به استارت زدن خودرو کنید. البته این صدای کم تا دور موتور RPM ۳۰۰۰ ادامه دارد، ولی بعدازآن میتوانید به راحتی صدای موتور را گوش کنید. این موضوع باعث میشود که شما در ترافیک با آرامش بیشتری رانندگی کنید. سواری نرم و بدون ضربه و تکان از خصوصیات بارز این خودرو میباشد. خودروی تندر ۹۰ ارتفاع بیشتری از سایر خودروهای هم سطح خود دارد و شاید به همین دلیل باشد که بیش از سایر رقیبانش مانند ۲۰۶ سرعت را به راننده نشان میدهد. زاویه کور در هنگام دور زدن و مخصوصاً دید بسیار کم آینه بغل را میتوان از مشکلات اصلی این خودرو نامید.
نقد و بررسی فضای داخلی
شباهت عینی فضای داخلی پارس با پژو ۴۰۵ میتواند یک امتیاز منفی برای این خودرو باشد بهطوریکه داشبورد در داخل کابین تقریباً همان داشبورد پژو ۴۰۵ است البته باکمی تغییرات. گاهی اوقات نمیتوان تفاوت چند میلیون تومانی این خودرو را با پژو ۴۰۵ درک کرد ولی بههرحال راحتی بیشتر صندلیها، فرمان پذیری برتر، طراحی مناسب غربیلک فرمان، عملکرد بهتر جعبهدنده و کلاچ از جمله تفاوتهای بین این دو خودرو هستند که این برتری نسبی را برای این خودرو فراهم کرده است. شما حتما ظاهر خشن و خستهکننده جلوداشبورد و پشت آمپر پژو ۴۰۵ را به خاطر دارید. تقریبا تمامی مدلهای پژو پارس بجز پارس سال ۹۳ از همان طراحی قدیمی ولی با کمی جابجایی استفاده میکنند.
خودروی تندر ۹۰ از داخل کابین و صندوق عقب بزرگی برخوردار است. فضای بسیار مناسب داخل خودرو و ارتفاع سقف آن اجازه میدهد که حتی با قدبلند هم روی صندلی این خودرو راحت بنشینید. در ساخت داخل اتاق این خودرو از مواد با کیفیت پایین استفاده شده است. این خودرو دارای صندلیهای خشکی است، که میتواند در سفرهای طولانی باعث ناراحتی شود. از تجهیزات داخل مدل فول این خودرو میتوان به شیشه برقی تمام سرنشینان، صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع و گودی کمر، بلندگوی جلو و عقب، آیینههای جانبی برقی با گرمکن و نمایشگر اطلاعات سفر اشاره کرد که همانگونه که گفته شد این امکانات فقط برای تیپ E۲ موجود است.
سایر مشخصات
مقدار مصرف سوخت پارس الایکس 10.1 و برای تندر 90 حدود 11.7 لیتر در هر 100 کیلومتر است. شتاب صفر تا 100 ثانیه برای پارس 13.2 و برای تندر 11.5 ثانیه میباشد که از این حیث تندر 90 برتری دارد. شایان ذکر است که حداکثر سرعت تندر 90 برابر با 175 و برای پارس 190 کیلومتر بر ساعت است.
قیمت
قیمت خودرو تندر 90 اتومات صفر بالاتر از 40 میلیون و حدود 49 میلیون است اما می توانید با حدود 41 میلیون، تولید سال 93 این خودرو را خریداری نمایید اما با همین قیمت و یا حتی حدود 500 هزارتومان کمتر میتوانید ال ایکس نو خریداری نمایید./جام