پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
قیمت یک سیخ کوبیده مرغوب در شرایط فعلی نمی تواند کمتر از ۱۵ هزار تومان باشد .
کد خبر: ۳۴۰۶۲
تیتر20 - سیدعلیاصغر میرابراهیمی، رییس اتحادیه رستوران داران با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرآنلاین افزود: واحد هایی که کباب را به قیمت هایی بین ۷ تا ۹ هزار تومان عرضه می کنند در حقیقت رستوران نیستند و بیشتر مربوط به صنف تهیه غذا و کبابی ها میشوند و باید پاسخ دهند که با قیمت بالای مواد اولیه چگونه چنین قیمت هایی را تعیین می کنند؟
وی اضافه کرد: حتم بدانید قیمت کباب زیر ۱۵ هزار تومان منطقی نیست. وقتی جوجه خام کیلویی ۳۰ هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی ۱۲۰ هزار تومان یا مغز راسته کیلویی ۱۸۰ هزار تومان، چطور چنین قیمتهایی برای جوبه کباب و یا کباب کوبیده می تواند امکان پذیر باشد؟
او توضیح داد: اگر گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده را حداقل کیلویی ۷۴ هزار تومان در نظر بگیریم، برای کباب ۲۰۰ گرمی، باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ بنابراین طبخ و فروش کباب کوبیده با قیمتهایی پایینتر از این میزان فاقد کیفیت لازم است.
میرابراهیمی
او در پاسخ به این سئوال که آیا این واحدها از موادی مانند سویا، سنگدان و پوست مرغ و … در طبخ کبابهای خود استفاده میکنند؟ یا خیر توضیح داد: اگر از سویا استفاده کنند که کار بسیار خوبی است؛ گاهی اوقات از خمیر مرغ و مواد مضر برای سلامت استفاده می کنند.
وی در توضیح شیوه تعیین نرخ کباب و دیگر غذاها توضیح داد: معمولا برای تعیین نرخ منوی رستوران ها قیمت مواد اولیه را آنالیز و بررسی میکنند برای نمونه در طبخ کباب کوبیده چقدر گوشت، نمک پیاز و … به کار برده می شود و در کنار باید گفت یک پرس ۱۵۰گرم برنج لازم دارد و در کنار آن باید نمک، روغن و دستمزد آشپز و کارگر را در نظر گرفت که بر اساس آن قیمت را تعیین می کنند.
به عبارت بهتر؛ قیمت عرضه غذا در رستورانها بر اساس فاکتور رسمی مواداولیه و هزینههای سربار محاسبه میشود، رستوران های تهران با توجه به فاکتور رسمی برنج، گوشت و مواد اولیه ای که در طبخ غذا استفاده می کنند و با احتساب هزینههای سربار و همچنین ۲۰ درصد سود مصوب سازمان حمایت، نرخگذاری خود را به اتحادیه اعلام کرده و پس از تایید قیمت توسط اتحادیه، این نرخها را اعمال می کنند.
او ادامه داد: در شرایط کنونی هر سیخ کوبیده حداقل ۱۵ تا ۱۶هزار تومان قیمت دارد و به طور متعارف قیمت یک سیخ کوبیده خوب بین ۲۱ تا ۲۴ هزار تومان است./خبرآنلاین