پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
شرکت فولاد مبارکه اصفهان در راستای تحقق «رونق تولید » فراخوان پیشین خود از استارت آپ ها را با وعده پشتیبانی اعتبارات مالی تا سقف ۷۵ درصد و عقد قرارداد مشارکت رسمی پررنگ کرد.
کد خبر: ۳۵۵۸۷
تیتر20/ مهری بهزاد پور - کمک شرکت های استارت آپ به واحدهای تولیدی در بخش های مختلف به ویژه در شرایط تحریم فعلی جهت انطباق خود با علم و پیشرفت در مسیر استانداردهای روز غیرقابل چشم پوشی است.
استفاده از علم و دانش روز و سرمایه گذاری در این بخش علاوه بر اینکه موجب رشد کشور خواهد شد منجر به صرفه جویی ارزی با استفاده از تکنیک مهندسی معکوس ذخیره سازی توان و انرژی قشرجوان در داخل کشور و استفاده از این پتانسیل به شکل بهینه در کشور خواهد شد.
نگرش جدید واحدهای تولید کننده معدنی با نگاهی تقریباَ سنتی در قدیم و تمایل به تعامل با شرکت های دانش بنیان و استارت آپ در سال های اخیر ،می تواند دستاوردی جدید به همراه داشته باشد که حداقل آن کاهش هزینه ها و گام برداشتن در مسیر رونق تولید و خودکفایی است.
هر صنعتی اگر برنامهریزی کند و در کنار آن، علم را به خدمت بگیرد و در این زمینه سرمایهگذاری کند، میتواند موفق باشد.
تعامل دانش و صنعت در تحریم، تحقق رونق تولید
شرکت فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده فولاد و محصولات فولادی در کشور و خاورمیانه با نگاهی جامع گرایانه در فراخوانی گسترده از تمامی شرکتهای استارت آپ دعوت به عمل آورده است تا با به کارگیری علم و دانش نوین راه های رشد و توسعه بهینه کمی و کیفی در این عرصه را هموار کنند.
احمد سعید بخش معاون اجرای طرح های توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان در گفت و گو با خبرنگار تیتر ۲۰ با اعلام این خبر گفت: بومی سازی کردن ساخت قطعات و استفاده از توان داخل همواره حتی در شرایط کنونی تحریم جزو سیاستهای این شرکت بوده است تا امید بیشتری به «رونق تولید ملی » داشته باشیم.
مهندسی معکوس و کپی برداری از نمونه خارجی
وی افزود :در این راستا کمیته ای فنی از کلیه شرکت های استارت آپ فعال در این زمینه دعوت به عمل آورده ایم تا با بهره گیری از مهندسی معکوس و کپی برداری از نمونه خارجی و یا ساخت قطعات جدید در واحدهای تولیدی روند تولید را تسریع و بهینه کنند .
به گفته سعید بخش، شرکت فولاد مبارکه اصفهان، به تمام شرکت های استارت آپ که در این زمینه فعالیت کنند و اقدام به ارائه طرح و پیشنهاد مطلوبی کنند حمایت بعمل می آید .
وی تصریح کرد: فولاد مبارکه به منظور بهره گیری از استعداد و پتانسیل مطلوب هموطنان باهوش در این فراخوان بعد از ارائه طرح بسته به نوع اهمیت و سودآوری آن از ۲۵ تا ۴۵ حتی ۷۰ درصد از کل اعتبار در نظر گرفته شده برای آن پشتیبانی مالی می کند .
«برد - برد» سیاست فولاد مبارکه در به کارگیری توان استارت آپها
سعید بخش این سیاست شرکت فولاد مبارکه را سیاست « برد... برد» اعلام و خاطرنشان کرد:
چنانچه محصول نهایی این استارت آپ ها مورد قبول ما قرار گیرد به انعقاد قرارداد و مشارکت منتهی خواهد شد.
تحقق بومی سازی انگیزه تعامل با استارت آپها
وی ابراز امیداوری کرد روند ساخت قطعات توسط نیروهای داخلی در این شرکت همچون گذشته جریان داشته باشد و در راستای اجرای این فراخوان روند بومی سازی سرعت یابد.
وی یادآور شد: بخش عمدهای از قطعات و تجهیزات مورد نیاز کارخانههای فولاد در کشور بومیسازی شده اند و با بومی سازی باقیماندۀ قطعات موردنیاز صنعت فولاد شرکتی مانند فولاد مبارکه خواهد توانست ساخت و راه اندازی یک کارخانه فولاد را در هر نقطهای از ایران انجام دهد.