جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰
خرید و فروش سایت در عصر تکنولوژی کاری بسیار پردرآمد و سودآور است. بیشتر سایت‌های پردرآمد در زمینه تکنولوژی و فروش محصولات مختلف کار می‌کنند. گران‌ترین سایتی که تاکنون فروخته شده حدود صد میلیون دلار قیمت داشته است.
کد خبر: ۳۹۷۴۱
تیتر20-  همه ما شنیده‌ایم که این روز‌ها شغل‌های مرتبط با طراحی سایت و وبلاگ بسیار پرطرفدار شده است. از سوی دیگر احتیاج ما به اینترنت برای کسب اطلاعات یا سرگرمی نیز هر روز در حال افزایش است و همین امر باعث شده افراد زیادی به سمت این کار کشیده شوند؛ اما سوال اینجاست که یک وبلاگ‌نویس چقدر می‌تواند پول دربیاورد؟ باید بگوییم اگر بلاگ شما موفقیتی به دست آورَد و دیده شود، شرکت‌های زیادی حاضرند به ازای پرداخت پولی هنگفت آن را بخرند. کسانی بوده‌اند که با ساخت سایت توانسته‌اند پول بسیاری کسب کنند.

گران‌ترین سایت‌هایی که تاکنون فروخته شده اند را بشناسید

در این مطلب به بررسی سایت‌هایی می‌پردازد که به قیمت بالایی فروخته شده‌اند:

۱. Ugo.com

۱۰۰ میلیون دلار

این سایت یک سایت سرگرمی است که در آن بازی‌کننده‌ها (Gamers) حقایق جالب و اطلاعات مفیدی از بازی‌های خود را با هم‌قطاران خود در میان می‌گذارند. کریس شرمن (Chris Sherman) این سایت را در سال ۱۹۹۷ ساخت و پس از او چند نفر دیگر نیز مسئول این سایت بودند تا در آخر شرکت Hearst آن را به مبلغ صد میلیون دلار خرید. امروزه مطالب این سایت از ویدئو‌های بازی و مطالب سرگرمی تشکیل شده است.

۲. Fotolog.com

۹۰ میلیون دلار

موسس سایت Fotolog در نظر داشت وب‌سایتی راه‌اندازی کند که کاربران به راحتی بتوانند عکس‌هایشان را به اشتراک بگذارند. پس از آن که آرزویش برآورده شد، دردسری برای او درست شد و آن این بود که سایت بیش از حد معمول موفق بود، به طوری که سرور‌ها نمی‌توانستند این حجم از کاربر را مدیریت کنند و چندین بار سایت به مشکل برخورد.

خوشبختانه یک کمپانی بزرگ که قادر بود تعداد زیاد کاربران را مدیریت کند این سایت را به قیمت ۹۰ میلیون دلار خرید. این سایت در ۱۳ زبان مختلف در دسترس است و از تمام جهان کاربر دارد. صاحب فعلی آن Fotolog Innovation Labs است.

۳. consumersearch.com

۳۳ میلیون دلار

این سایت در سال ۱۹۹۹ باز شد و هدف آن تحلیل و نقد کالا‌های گوناگون بود. این سایت بهترین محصولات ۱۵ سال گذشته از تشک تا غذای سگ را بررسی می‌کرد و در هر مقاله از جزئیات محصول تا لینک خرید آن کالا را ارائه می‌داد. واضح است که سایت توانست محبوبیت زیادی به دست آورد و پس از آن About.com این سایت را به قیمت ۳۳ میلیون خرید. این سایت هنوز هم پابرجاست و کالا‌ها به طور منظم در آنجا دسته‌بندی شده‌اند.

۴. paidcontent.org

۳۰ میلیون دلار

موسس این سایت فردی به نام رفعت علی بود. او گزارشگر بود و تمرکز سایت را بر چگونگی تغییرات محتوای دیجیتالی طی این سال‌ها گذاشته بود. او همچنین محتوا‌هایی در زمینه فناوری اطلاعات و تحلیل خبر‌های دیجیتالی نیز در سایت گنجانده بود.

این سایت به دلیل رشد فناوری اطلاعات در عصر مدرن بسیار مورد توجه قرار گرفت و صاحب آن چندین بار عوض شد. گاردین (Guardian) سایت PaidContent را به مبلغ ۳۰ میلیون دلار خرید و آن را وبلاگی ضروری قلمداد می‌کرد. کمپانی GigaOM در سال ۲۰۱۲ این سایت را از گاردین خرید و در حال حاضر سایت را با محصولات خود پر کرده است.

۵. Techcrunch.com

۳۰ میلیون دلار

همان‌طور که از اسم سایت برمی‌آید مطالب این سایت درباره تکنولوژی است. Techcrunch حدود ۱۵ سال است که مقاله‌های مفیدی در زمینه‌های خبر، تحلیل محصولات، تجارت و معرفی کالا‌ها ارائه می‌دهد. این سایت با محبوب‌تر شدن صنعت تکنولوژی در اوایل سال ۲۰۰۰ موفقیت چشمگیری کسب کرد. تنها پنج سال بعد از تاسیس سایت، شرکت AOL پیشنهاد داد سایت را خریداری کند که در آن زمان فروش این سایت با قیمت ۳۰ میلیون دلار در تاریخ بی‌نظیر بود. اکنون صاحب سایت شرکت Verizon Media است و به زبان‌های چینی، فرانسوی، ژاپنی و البته انگلیسی برای همه مردم جهان قابل دسترس است./اعتمادآنلاین

ارسال نظرات
موضوعات روز