جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸
بوتاکس و فیلر ظاهرا یکسان به نظر می‌رسند، اما در واقع کاملا با هم متفاوت‌اند. گاهی به سختی می‌توان مرز مشخصی میان بوتاکس و فیلر پیدا کرد، بنابراین اگر تازه قصد دارید یک شیوه‌ی تزریقی برای جوانسازی پوست خود پیدا کنید احتمالا گیج خواهید شد، چون نمی‌دانید کدام برای‌تان بهترین نتیجه را دارد و مناسب‌تر است.
کد خبر: ۴۰۷۴۰
تیتر20- در این مطلب، نظر بهترین کارشناسان پوست و زیبایی را به شما می‌گوییم تا هم تفاوت فیلر و بوتاکس را دقیقا متوجه شوید و هم به سوالات خود در مورد انتخاب بهترین شیوه‌ی درمانی جوانسازی پوست‌تان پاسخ دهید.

بوتاکس چیست و چگونه عمل می‌کند؟

بوتاکس، کوتاه شده‌ی عبارت سم بوتولینوم است که به گروهی از مولکول‌های تولید شده توسط باکتری‌های کلستریدیوم بوتولینوم گفته می‌شود. به این ماده سم گفته می‌شود، زیرا در مقادیر بسیار زیاد در بدن می‌تواند مانند یک نوروتوکسین عمل کند و جلوی عملکرد برخی از عصب‌ها را بگیرد. در پزشکی، سم بوتولینوم، فرآوری شده و مقادیر بسیار کمی از آن قابل تزریق به نواحی از بدن است که می‌خواهیم فعالیت‌های عصب‌های خاصی را محدود کنیم، مثلا عضلات کوچک اطراف چشم‌ها یا در مثانه برای درمان مثلانه بیش فعال.

در زمینه‌ی پزشکی و زیبایی، بوتاکس را می‌توان به عضلات کوچک صورت که به حالات چهره مرتبط اند تزریق کرد تا از تنش این عضلات و پوست روی آن‌ها کم شود و خطوط ناشی از افزایش سن کاهش بیابند و از ظاهر چین و چروک‌های پوست کم شود. همچنین می‌توان از بوتاکس برای ریلکس کردن عضلاتی که صورت را پایین می‌کشند استفاده کرد، مثلا عضلات گردن. همچنین با کمک بوتاکس می‌تواند فعالیت غدد تعریق را کنترل کرد و تعریق زیاد را درمان نمود. میگرن هم با بوتاکس به خوبی قابل کنترل و درمان است. در این مورد بوتاکس به چند نقطه در پوست سر تزریق می‌شود. تاثیرات بوتاکس بسته به فرد می‌تواند ۳ تا ۹ ماه ماندگار باشد.

بوتاکس برای کدام قسمت‌های صورت مناسب‌تر است؟

تزریق بوتاکس در نواحی حالات و احساسات چهره بهترین نتیجه را خواهد داشت. مثلا خط اخم، افتادگی ابروها، پنجه کلاغی (چروک‌های گوشه بیرونی چشم‌ها) و خط یازده (۱۱) میان ابروها. به طور کلی بوتاکس برای خطوط و عضلاتی از چهره که انقباضات دارند مناسب‌ترین گزینه است.

آیا بوتاکس عوارض جانبی دارد؟

عوارض جانبی بوتاکس نادر است، اما با هر تزریق به پوست، احتمال کبودی و حساس شدن به لمس در ناحیه‌ی تزریق وجود دارد. سر درد هم گاهی می‌تواند در اولین روز بعد از تزریق بوتاکس از عوارض جانبی این شیوه باشد. عوارض جانبی بسیار نادر بوتاکس شامل علائمی شبیه آنفلوآنزا و مشکل در بلع می‌شوند.

چه کسانی می‌توانند یا نمی‌توانند از بوتاکس استفاده کنند؟

بوتاکس به طور کلی شیوه‌ای بسیار کم عارضه برای جوانسازی پوست و درمان عوارض است. اما خانم‌های باردار نباید از بوتاکس استفاده کنند، زیرا ممکن است منجر به ضعف عضلات صورت و سایر عوارض نورولوژیکی شود. به طور کلی افراد در دهه‌ی ۲۰ زندگی خود نیز نباید بوتاکس تزریق کنند.

فیلر‌ها چه هستند و چگونه عمل می‌کنند؟

فیلر‌ها پوستی گروهی از محصولات پزشکی قابل تزریق هستند که برای افزودن حجم به بافت‌های بدن طراحی و تولید شده‌اند. فیلر‌ها انواع بسیار متفاوتی دارند مانند فیلر‌ها هیالورونیک اسید (معمول‌ترین نوع فیلر)، فیلر‌های تحریک کننده‌ی کلاژن (مثلا اسکولپترا) و فیلر‌ها موقتی (مانند سیلیکون). تزریق چربی نیز نوعی از فیلر محسوب می‌شود.

به طور کلی، فیلر‌ها را می‌توان به نواحی از پوست بدن که حجم خود را از دست داده‌اند تزریق و پوست را جوانسازی و تقویت کرد. فیلر‌های متفاوتی برای تزریق به نواحی مختلف بدن وجود دارد و تکنولوژی آن نیز روز به روز در حال پیشرفت است. نتیجه‌ی حاصل از تزریق فیلر می‌تواند تا ۱۸ ماه ماندگار باشد، اما به مرور زمان از بین می‌رود.

فیلر‌ها برای کدام قسمت‌های صورت مناسب‌ترند؟

به طور کلی همان طور که بوتاکس برای خطوط احساسی چهره مناسب‌تر است، فیلر نیز برای خطوطی از چهره که به احساس مرتبط نیستند و بی‌تحرک‌اند مناسب‌تر است. فیلر برای محو کردن خطوط عمیقی که حتی وقتی که عضله منقبض نیست هم وجود دارند، تو رفتگی گونه، لب‌های نازک، گودی پای چشم و تور رفتگی ناشی از اسکار مفید و موثر است. فیلر‌های هیالورونیک اسید برای پُر کردن لب‌ها، پُر کردن خطوط عمیق صورت مانند خط ماریونت یا خط بعض بسیار خوب جواب می‌دهند. برای پُر کردن خطوط عمیق چانه و گونه بهتر است از فیلر‌های کلسیمی استفاده شود.

آیا فیلر‌ها عوارض جانبی دارند؟

عوارض جانبی ناشی از تزریق فیلر به طور کلی نادرند، اما شامل کبودی، تورم و در موارد بسیار نادر، انسداد رگ می‌شوند (زمانی که فیلر، اشتبا‌ها به یک رگ تزریق می‌شود و در نتیجه سبب انسداد رگ و توقف جریان خون در بافت خواهد شد). از دیگر عوارض جانبی بسیار نادر تزریق فیلر می‌توان از آسیب عصب، واکنش آلرژیک و عفونت نام برد.

چه کسانی می‌توانند یا نمی‌توانند از فیلر‌ها استفاده کنند؟

افرادی که عفونتی موضعی در پوست خود دارند، قبلا به فیلر حساسیت نشان داده‌اند، به هر ماده‌ای از فیلر حساسیت دارند و خانم‌های باردار نباید از فیلر استفاده کنند.

ترکیب بوتاکس و فیلر‌های تزریقی

بوتاکس و فیلر‌های تزریقی پوستی به این دلیل که قسمت‌های متفاوتی از چین و چروک‌ها را هدف می‌گیرند، کاربرد‌های متفاوتی در زمینه‌ی زیبایی و جوانسازی پوست دارند و ترکیب و همراهی آن‌ها می‌تواند بهترین نتیجه را داشته باشد و ضمن رفع خطوط عمیق چهره، سایر قسمت‌هایی را که تو رفتگی‌هایی دارند، پُر و یکدست کند. یادتان باشد که هر دو روش، نتایجی موقتی دارند، اما می‌توانند کمک‌تان کنند چهره‌تان را زیباتر کرده و اعتماد بنفس‌تان را بالاتر ببرید./برترین‌ها
ارسال نظرات
موضوعات روز