جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱
عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: در حالی که اختلاف قیمت بین ورق فولادی با مقاطع در دنیا ۲۰ تا ۳۰ دلار است این رقم در ایران به ۳۰۰ دلار رسیده است.
کد خبر: ۴۱۱۷۲
تیتر20- بهادر احرامیان درباره مشروط شدن صادرات فولاد از سوی وزارت صمت برای کنترل بازار داخل اظهار کرد: اتفاق خاصی که بازار فولاد را تحت تاثیر قرار داده این است که فاصله قیمت ورق فولادی با مقاطع فولادی بسیار زیاد و به حد غیر معمولی رسیده و ریشه اصلی مشکل همین موضوع است.

عضو اتاق بازرگانی تهران افزود: در حال حاضر قیمت ورق فولادی در بازار ۱۰ هزار تومان و قیمت میلگرد ۶ هزار تومان است و این اختلاف ۴ هزار تومانی به خریداران و سوداگران این علامت را می‌دهد که قیمت ورق سطح قیمت را نشان داده، بنابراین قیمت مقاطع و میلگرد هم باید رشد کند تا به قیمت ورق برسد.

وی گفت: در حالی که اختلاف قیمت بین ورق فولادی با مقاطع در دنیا ۲۰ تا ۳۰ دلار است این رقم در ایران به ۳۰۰ دلار رسیده است.

احرامیان با بیان اینکه وضعیتی که در بازار فولاد مشاهده می‌شود از ناحیه عرضه نیست تصریح کرد: این خریداران هستند که سیگنال غلطی دریافت کردند و تصور می‌کنند سرمایه گذاری در فولاد می‌تواند اقتصادی باشد به همین دلیل به این بازار هجوم آوردند.

عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: هر چه تمرکز را به سمت عرضه ببریم و برای مدیریت عرضه راهکاریی همچون مشروط کردن صادرات ارائه دهیم به نظرنمی‌رسد نتیجه خوبی بگیریم.

وی با بیان اینکه باید عطشی که در سطح تقاضا برای خرید و انبار کردن فولاد اتفاق افتاده کاهش یابد، تاکید کرد: برای کاهش عطش باید دلایل افزایش قیمت ورق‌های فولادی را بررسی و رفع کنیم، زمانی که قیمت ورق به حالت عادی برگردد تقاضا برای خرید کل محصولات فولادی تعدیل و کاهش می‌یابد.

احرامیان با اشاره به اینکه تغییراتی که در نحوه و معاملات ورق فولادی صورت گرفت موجب افزایش قیمت شده است، گفت: این تغییرات موجب شد تقاضا‌هایی که در گذشته در این بازار نبودند وارد بازار شده، سرمایه گذاری و خرید کنند.

عضو اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: محدود کردن صادرات در درازمدت به اعتبار کشور در این بخش و به عنوان یک شریک معتبر لطمه می‌زند.

وی افزود: مسئولان برای کنترل بازار ابزار دیگری هم دارند، اما به دلیل اینکه این راحت‌ترین راهکار است به عنوان سریعترین ابزار به سمت آن می‌روند./میزان
ارسال نظرات
موضوعات روز