این بسته پس از آن ارائه میشود که گسترش شیوع کرونا موجب اخلال جدی در روند فعالیت های تجاری و کسب وکارها شده و نگرانی ها از وقوع رکود اقتصادی در بخش بزرگی از جهان را سبب شده است.
بانک جهانی با تاکید بر ضرورت تقویت توانمندی های بخش بهداشت و درمان گفته است بخشی از این وام ها صرف کمک به بخش خصوصی برای کاستن از تبعات اقتصادی ویروس کرونا خواهد شد. دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی در گفتگو با بی بی سی گفت: کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که دوران گذار از بیماری را محدودتر کنیم. وی با بیان اینکه برای حفظ جان افراد باید سریع تر حرکت کنیم افزود: شاید نیاز باشد تا منابع بیشتری را به مقابله به کرونا اختصاص دهیم اما برای هر سناریویی آماده هستیم.
در شرایطی که ویروس کرونا تاکنون دست کم در بیش از ۷۰ کشور جهان رویت شده، بانک جهانی اعلام کرده است که اولویت دریافت این وام ها با کشورهای فقیر و پرریسک خواهد بود.
ویروس کرونا تاکنون بیش از ۹۲ هزار نفر را مبتلا کرده که بیش از ۸۰ هزار مورد آن مربوط به چین بوده است. هم چنین تاکنون بیش از ۳۲۰۰ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ از دست داده اند.
هر چند به لطف تدابیر بهداشتی مقامات چینی، سرعت شیوع و تلفات ناشی از کووید-۱۹ در این کشور کاهش یافته است اما در سایر نقاط جهان روند شیوع ویروس کماکان نگران کننده باقی مانده است که در این بین بیشترین شیوع مربوط به کره جنوبی و کشورهای عضو منطقه یورو نظیر ایتالیا، فرانسه و آلمان بوده است./ایسنا