وی با اشاره به افزایش مصرف شیرینی و شکلات در ماه رمضان، تصریح کرد: در شرایط شیوع ویروس کرونا که اقبال مردم به قنادیها کمتر شده مصرف شیرینی و شکلات بسته بندی در ماه رمضان بیشتر هم خواهد بود.
به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات در حال حاضر قیمت شکر دولتی همان 4250 تومان است، اما در بازار آزاد با 7000 تومان هم نمیتوان شکر تهیه کرد، چراکه اصلا در بازار شکر نیست.
مغازهای با بیان اینکه طبق گفته دولت شکر باید از طریق سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها توزیع شود، تصریح کرد: اما این سازمانها یا قطرهچکانی عرضه میکنند یا اصلا شکری عرضه نمیکنند.
وی با بیان اینکه تحقق جهش تولید بستگی به تامین مواد اولیه دارد، گفت: آرد، روغن و شکر سه ماده اولیه اصلی کارخانجات شیرینی شکلات است و با کمبود یکی از آنها هم تولید دچار مشکل میشود. البته در زمینه سایر مواد اولیه جانبی هم به دلیل تحریمها همیشه مشکلاتی وجود داشته و دارد.
اواخر سال 1397 به یکباره بازار با افزایش نرخ شکر روبه رو شد و قیمت این محصول در سطح سوپرمارکتها و خردهفروشیهای سطح محلات به حدود کیلویی 10 هزار تومان رسید که این مسئله برای تولیدکنندگانی که از شکر استفاده میکردند نیز مشکلاتی ایجاد کرد. پس از آن مسؤولان مربوطه از انجام اقداماتی برای تأمین نیاز بازار از طریق تولید داخل و واردات خبر دادند که از جمله آنها عرضه شکر با نرخ تنظیم بازاری 3500 تومانی بود که مجموعه این اقدامات باعث آرام شدن بازار شکر و تعدیل قیمتها در خرداد ماه سال گذشته در سطح بازار شد./ ایسنا