پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
مصرف زیاد انگور باعث افزایش پتاسیم در خون میشود، بنابراین بیماران قلبی نباید انگور زیاد مصرف کنند.
کد خبر: ۵۰۵۵۱
تیتر20 - انگور میوهای تابستانی حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی است.بهترین زمان مصرف انگور بین ۲ وعده غذایی و حدود سه ساعت پس از غذا خوردن است، بنابراین افراد باید از مصرف انگور در ابتدای غذا یا بلافاصله پس از خوردن آن خودداری کنند.
علاوه بر آن، این میوه پرطرفدار حاوی آنتی اکسیدانهایی است که به محافظت از بدن در برابر سرطان و تقویت بینایی کمک میکند، اما مصرف زیاد انگور ممکن است باعث برخی بیماریها شود.
در این گزارش برجستهترین آسیبهای انگور در صورت مصرف بیش از حد آن معرفی میشود:
۱- مصرف زیاد انگور باعث افزایش پتاسیم در خون میشود، بنابراین بیماران قلبی نباید انگور زیاد مصرف کنند.
۲- افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکنند باید قبل از خوردن انگور ابتدا با پزشک مشورت کنند.
۳- مصرف زیاد انگور، باعث بروز مشکلات کلیوی میشود؛ به گونهای که کلیهها برای دفع سموم از بدن با دشواری مواجه میشوند.
۴- انگور یکی از برجستهترین میوههای حاوی سموم دفع آفات است، بنابراین توصیه میشود در مصرف انگور پرخوری نکنید./اقتصاد نیوز