شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
رستورانی در نیویورک سیب زمینی سرخ کرده ۲۰۰ دلاری سرو می‌کند.
کد خبر: ۵۰۸۵۱

تیتر20- رئیس فدرال رزرو که همیشه مترصد نشانه‌های تورم است باید سری به محله‌ی آپر ایست سایدِ منهتن بزند. در آنجا رستورانی هست که یک پرس سیب زمینی سرخ‌کرده را ۲۰۰ دلار می‌فروشد و بدین ترتیب همه‌ی تعاریف موجود از غذای لاکچری را به هم می‌ریزد!

رستوران «سرندیپیتی ۳» همین الآن هم رکورددار گران‌قیمت‌ترین برگر (۲۹۵ دلار) و گران‌ترین بستنی ساندی (۱۰۰۰ دلار) است. این شاهکار در کتاب رکوردهای گینس هم به ثبت رسیده است. از ۱۳ جولای به این طرف، این سیب زمینی‌های سرخ کرده رسما گرانترین‌های دنیا بوده‌اند.

۵ رستوران فوق لاکچری دنیا/بفرمایید غذای ۳۰ میلیون تومانی!

جو کالدرون، مدیر نوآوری و سرآشپز رستوران، می‌گوید: «سرندیپیتی حقیقتا مکان شاد و سرزنده‌ای است. مردم به اینجا می‌آیند تا جشن بگیرند و گاهی از واقعیت‌های زندگی فرار کنند.»

این سیب زمینی‌ها ابتدا برای کنده شدن پوست، در سرکه جوشانده می‌شوند. سپس دو بار در روغن غاز خالص ـ و نه روغن معمولی ـ سرخ می‌شوند تا حدی که بیرون‌شان ترد و سوخاری و درون‌شان نرم و پنبه‌ای شود.

بعد روی سیب زمینی‌ها طلای خوراکی پاشیده می‌شود و با نمک ترافل و روغن ترافل، طعم‌دار می‌شوند. سپس در یک بشقاب کریستال، در کنار یک گل ارکیده، برش‌های باریک قارچ ترافل، و دیپ پنیر مورنی سرو می‌شوند. در سس هم ترافل ـ که نوعی قارچ فصلی کمیاب است ـ استفاده می‌شود.

فردریک شونکیورت، سرآشپز اجرایی رستوران، می‌گوید: «در اینجا ستاره‌ی اصلی ترافل است.» همانند بسیاری از رستوران‌های دیگر، رستوران سرندیپیتی هم مدتی به خاطر همه‌گیری کرونا بسته شد و کالدرون و شونکیورت فکر کردند که این سیب زمینی‌های لاکچری راه خوبی برای اعلام بازگشت‌شان خواهد بود.

و البته این سیب زمینی‌ها جواب هم داده‌اند. یک لیست انتظار ۸ تا ۱۰ هفته‌ای برای این سیب زمینی‌ها وجود دارد و مردم برای امتحان‌شان صف بسته‌اند. کالدرون می‌گوید: «این یک سال و نیم اخیر برای همه سخت بوده است. حالا وقت این است که کمی خوش بگذرانیم.»/ روزیاتو

ارسال نظرات
موضوعات روز