تیتر۲۰- متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در اسفند ١٤٠٠ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
نان و غلات:
در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ١٠.٧ درصد، شیرینی خشک با ٤.٥ درصد و رشته آش با ٤.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام گوشت گوسفند با ٤.٦ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ١.٩ درصد و مرغ ماشینی با ١.٢ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) مربوط به تخم مرغ ماشینی با ١.٣ درصد و روغن مایع با ٠.٧ درصد بوده است. همچنین در این گروه دوغ پاستوریزه با ٠.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشتهاست.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) مربوط به انار با ٦.٧ درصد، لیموترش با ٦.٤ درصد و کشمش پلویی با ٥.٦ درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمهای با ٤٥.٤ درصد، سیبزمینی با ٨.٣ درصد و نخود با ٥.١ درصد است. همچنین در این گروه هویج فرنگی با ٧.٣- درصد و خیار با ٣.٠- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) داشته اند.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل (بهمن ۱۴۰۰) مربوط به قند و شکر با ٥.١ درصد و رب گوجه فرنگی با ٢.٤ درصد است./مهر