تیتر۲۰- پنجمین دوره نمایشگاه و مسابقات طراحان و سازندگان کیک های تجسمی ایران با مدیریت اتحادیه قنادان تهران از امروز آغاز شد و تا پنجم خرداد ادامه دارد.
گروه صنعتی پژوهشی زر با شرکتهای زیرمجموعه از جمله فرهیختگان زرنام و شرکت شیرینی و شکلات زرکام در این نمایشگاه حضور دارد تا جدیدترین محصولات و مواد اولیه ویژه صنف و صنعت قنادی شامل انواع شیرین کننده ها ، نشاسته ها ، مالتودکسترین ، شربت اینورت ، روغن ، شکلاتها و سس های شکلات را به علاقه مندان معرفی کند.
از برنامه های گروه "زر" ، آموزش کیک کاراملی تر و موس نارگیلی با حضور خانم مریم بخشی و آقای آرش قاسمی از استادان مطرح کشور است که در روز پنج شنبه چهارم خرداد از ساعت 15 تا 30/16 در سالن B غرفه گروه صنعتی پژوهشی "زر" ، برگزار می شود.
مسابقات طراحان و سازندگان کیک های تجسمی به منظور شناسایی استعدادها و معرفی هنرمندان حوزه قنادی به صورت گسترده و متفاوت تر از دوره قبل برگزار می شود.
این مسابقات در بخشهای ساخت کیک های مجسمه ای ، کیک های مجلسی ، پخت کوکی ، کیک های تزئین شده با خامه و ساخت آثار حجمی و مجسمه های شکلاتی برگزار می شود و بخش شکلات نیز به مسابقات امسال اضافه شده است.
همچنین در کنار رقابت و نمایش آثار هنرمندان ، نمایشگاه کالاهای مواد اولیه قنادی و کیک سازی نیز برگزار می شود و آخرين دستاوردها در بخش ماشين آلات و مواد اوليه به نمايش گذاشته خواهد شد.
بازدید از این نمایشگاه رایگان و ساعت کار آن از 9 تا 18 است.