تیتر۲۰- داریوش با قرجوان با یادآور اینکه از 21 مرداد پیشفروش بلیت سفرهای اربعین آغاز شد، اظهار کرد: تمامی تلاش این است از تمامی ظرفیتها علاوه بر ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای برای تسهیل در تردد زائران بهره ببریم.
وی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت بالایی از ناوگان جادهای در مسافتهای میانی و بلند اختصاص یافته درصددیم تا ظرفیت ناوگان مینیبوسی، ون و سواری را از طریق سامانههای نرمافزاری و حضوری در اختیار زائران قرار بدهیم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر بهدنبال استفاده از ظرفیت دستگاههای دولتی، کارخانهها، نهادها، ارگانها و معادن هستیم. اگرچه تاکنون به عدد 5200 دستگاه ناوگان حمل و نقل جادهای نرسیدهایم اما انتظار داریم در آغاز سفرهای اربعین تکمیل شود.
مدیرکل دفتر حملونقل سازمان راهداری و حملونقل جادهای با یادآوری اینکه در سفرهای بازگشت مرزهای اربعین به ویژه مرزهای مهران، شلمچه و چذابه بیشترین تقاضای سفر را دارند تصریح کرد: پایانه مرزی شهیدسلیمانی و پارکینگ برکت با تلاش شبانهروزی همکاران سازمان راهداری آمادهسازی و مناسبسازی شد.
باقرجوان با اشاره به پیشفروش بلیت سفرهای رفت اربعین گفت: برنامهریزی برای بازگشت از عراق به داخل ایران نمیتواند دقیق باشد زیرا زمانبندی بازگشت از عراق دقیق نیست و به شکل خطی انجام میشود به همین سبب، همزمان برای سفرهای بازگشت بلیت، قابل رزرو و خرید است.
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در خصوص میزان اتوبوسهای آماده برای سفرهای اربعین توضیح داد: از مجموع 15 هزار دستگاهی که کارت حمل و نقل هوشمند دارند، حدود 7 هزار دستگاه توان حرکت و پیمایش مسیرهای 300 کیلومتر به بالا را دارند و در سفرهای اربعین مورد استفاده قرار خواهند گرفت. در کنار آن بهرهمندی از ظرفیت سایر دستگاهها به تعداد 5200 دستگاه وسیله حمل و نقل عمومی در حال انجام است.
وی تاکید کرد: مصوباتی از ستاد مرکزی اربعین در زمینه تامین ناوگان از کشورهای همجوار داریم که در نهایت چنانچه توان داخلی و دستگاههای دولتی پاسخگو نباشد ناگزیر هستیم تا از این ظرفیت نیز استفاده کنیم.
وی افزود: پیشبینی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از سفرهای درون شهری و سفرهای اربعین در این ایام نیازمندی 16 هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل جادهای است که تلاش می کنیم با مدیریت و کار شبانه روزی حداکثر بهره برداری از ظرفیت موجود ناوگان را داشته باشیم./تسنیم