تیتر۲۰- تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در مهر ماه ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۴.۸ درصد و رشته آش با ۳.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام مرغ ماشینی با ۳.۸ درصد و ماهی قزل آلا با ۰.۹ درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۸.۵ درصد، تخم مرغ ماشینی با ۷.۰ درصد و خامه پاستوریزه با ۶.۸ درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به موز با ۵.۶ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به انار با ۱۶.۷- درصد، سیب با ۱۰.۵- درصد و هندوانه با ۶.۰- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کدو سبز با ۱۶.۹ درصد و فلفل دلمهای با ۱۰.۶ درصد و خیار با ۹.۹ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هویج فرنگی با ۷.۴- درصد و گوجه فرنگی با ۱.۰- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۵.۳ درصد و نوشابه با ۴.۷ درصد است./مهر