يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 20
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با انتقاد از نوع فعالیت فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی گفت: این فروشگاه‌ها از اتحادیه جوازی ندارند و برای خود یک روزه اتحادیه تاسیس کردند.
کد خبر: ۷۵۴۸۸

تیتر20- اکبر پازوکی درباره وضعیت فعالیت هایپرهای بزرگ لوازم خانگی گفت: صحبت ما بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی و تبلیغات نامتعارف و مسئله بعد درباره مسائل مالی فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی است. مگر یک شخص چقدر می‌تواند سرمایه داشته باشد که ۲۴ ساعته در تمامی شبکه‌های تلویزیون با آن هزینه بالا، تبلیغ کند و بگویید بیایید از من کالا بخرید؟
اتحادیه فروشگاه‌های بزرگ از کجا آمده است؟
وی با بیان اینکه این فروشگاه‌ها از اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی جواز ندارند، گفت: صنف لوازم خانگی ۶۳ سال قدمت و ۲۲ هزار فروشنده در سطح کشور دارد. چطور این فروشگاه‌ها یک روزه اتحادیه فروشگاه‌های بزرگ زدند؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران ادامه داد: امروز اگر کسی برای دریافت تسهیلات خرید جهیزیه به بانک مراجعه کند او را به سمت این فروشگاه‌ها سوق می‌دهند اما اگر کسی برای ازدواج فرزندش یا ودیعه مسکن به بانک مراجعه کند می‌گویند اعتبار نداریم. اعتبارات کجا هزینه می‌شود؟
وی افزود: فروشندگان خرد و کسبه در این ۴۶ سالی که از انقلاب گذشته با تبلیغ به مردم کالا فروخته‌اند؟ ما در این مدت هم قسطی هم شرایطی فروختیم و با مردم کنار آمدیم. مگر امام (ره) نگفتند که این کسبه بودند که انقلاب پیروز شد؟ مگر رهبری نگفتند که بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند؟ این فروشگاه‌ها پول این تبلیغات در صدا و سیما و بیلبوردهای شهری را از کجا آورده‌اند؟ مگر یک کاسب چقدر توان دارد که بتواند ۶ ماهه، ۱۲ ماهه، ۲۴ ماهه و ۳۶ ماهه کالا بفروشد؟

پازوکی با بیان اینکه تبلیغات این فروشگاه‌ها اعتماد مردم از کسبه را سلب کرده است، گفت: در این سال‌ها اصناف در سیل، زلزله، کمک مومنانه و … از جیب خود به کشور کمک کرده‌اند. در این مدت نه با تبلیغ در صدا و سیما و بیلبوردها و نه با جایزه دادن نیاز مردم را تأمین کرده‌ایم. از جیب خودمان به مردم کالای قسطی فروخته‌ایم. از تولید کننده پیش خرید کرده و چرخ‌های تولید را به حرکت در آورده‌ایم. چه شده که امروز دولت کسبه را کنار گذاشته است؟
چرا نهادهای نظارتی نحوه تأمین منابع مالی فروشگاه‌های بزرگ را بررسی نمی‌کنند؟
پازوکی افزود: ما از دولت وام نمی‌خواهیم. بانکی که امروز ۳۰ درصد بهره می‌دهد چطور این فروشگاه‌ها کالای خود را با نیم درصد یا یک درصد و یا بدون بهره به صورت قسطی می‌فروشند؟ یک نهاد نظارتی سراغ اینها نرفته که این منابع را از کجا آورده‌اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران تصریح کرد: امروز اگر یک فروشنده خرد اتیکت نداشته باشد جریمه می‌شود اما چرا کسی این فروشگاه‌های بزرگ را رصد نمی‌کند؟ چرا تعزیرات و بازرسی صمت و اصناف سراغ اینها نرفته است. اینها از کجا یک دفعه شکل گرفتند و برای خود اتحادیه زدند؟ چه افرادی پشت اینها هستند و این پول‌ها را از کجا آورده‌اند؟

وی خاطرنشان کرد: سال ۱۳۹۵ وقتی تراکنش یک کاسب از ۵ میلیارد تومان بالاتر می‌رفت او را می‌خواستند اما امروز در این فروشگاه‌ها هزاران میلیارد تومان پول جابجا می‌شود.

پازوکی گفت: اینها دارند در تولید و فروش کالا به سیاست‌گذار تبدیل می‌شوند. ما بارها درباره این موضوع هشدار داده‌ایم اما فایده‌ای نداشته است./اقتصاد انلاین

ارسال نظرات
موضوعات روز