پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷

تیتر20- ابراهیمی افزود: فولاد خوزستان حدود ۳ درصد، ارزآوری غیر نفتی برای کشور داشته است. در ۸۰ سال آینده حرکت به سوی تولید فولاد سبز، حیات این صنعت مادر را شکل اساسی خواهد داد. در مجموع ۴ سال گذشته بدلیل محدودیت های اعمالی ۶۰ درصد تولید محصول خود را از دست داده ایم که بالغ بر ۶۰ همت درآمد بوده است. از طرفی این شرکت در فروردین ماه سال جاری نشان داد اگر محدودیت انرژی وجود نداشته باشد، توانایی برای تولید مستمر و ثبت رکورهای پی در پی را داراست.

ابراهیمی اشاره به چالش های پیش روی صنعت فولاد کرد و ادامه داد: یکی از چالش های شرکت در حوزه صادرات می‌باشد، رقبای صادراتی ما کشورهای همسایه در حوزه خلیج فارس و در کنار آن چین و روسیه می‌باشند. اگر دستورالعمل‌ های صادراتی تسهیل یابد از طریق صادرات محصول می توان ارزآوری مناسبی برای کشور داشته باشیم.

ابراهیمی گفت: با توجه به دوری فولاد خوزستان از معادن، یکی از چالش ها و هزینه‌های چشمگیر برای شرکت، کرایه‌ حمل مواد اولیه است. از طرفی با توجه به ذخایر موجود در کشور، در حال حاضر ۱۶۵ میلیون تن کسری سنگ وجود دارد. البته تملک معدن سنگ در زنجان و جازموریان برای فولاد خوزستان انجام شده است. انرژی و مبلغ تامین آن از دیگر چالش‌های شرکت فولاد خوزستان است. با این حال فولاد خوزستان پروژه نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی برق را، در نزدیکی شرکت در دست اجرا دارد.

 پروژه دیگر احداث نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی در سه فاز ۲۰۰ مگاواتی در بهبهان، گتوند و لامرد است. همچنین فاز اول پروژه نیروگاه برق سبزوار به میران ۱۸۰ مگاوات در مدار قرار گرفته و این نیروگاه با همت سهامدار عمده و از طریق تهاتری که انجام شده در تملک قرار گرفته است و دو فاز دیگر آن یکی در مردادماه سال جاری و فاز سوم سال ۱۴۰۵ در مدار قرار می گیرد.

وی افزود: در حوزه مالی، یکی از چالش‌های سرمایه‌گذاران، نرخ تامین مالی است که امروز به عددی بالای ۵۲ درصد رسیده است. در حوزه توسعه تکنولوژی سعی بر انجام پروژه هایی برای نوسازی خطوط تولید داریم. از طرفی در سایر بخش ها کارهایی اساسی انجام شده و به عنوان مثال امروز توانایی انتقال هیدروژن مناطق پتروشیمی را داشته و می توان از آن برای تولید آهن اسفنجی در فولاد شادگان استفاده کنیم و این خود حرکت سریع به سمت توسعه تکنولوژی است. در حوزه سرمایه گذاری خارج از کشور، تامین مالی از سوی دولت بسیار به ما کمک خواهد نمود.

ابراهیمی ادامه داد: این شرکت با احداث ۵۵۰ هکتار فضای سبز ۵ برابر الزامات زیست محیطی به تعهد خود عمل نموده است. در این حوزه در قالب ۲۳ پروژه از جمله اجرای پروژه ویندفنسیگ (توری باد) که گرد و غبار را به میزان ۸۵ درصد در شرکت کاهش خواهد داد، مشغول انجام وظیفه هستیم. در حوزه مسئولیت های اجتماعی کارهای فراوانی شده است و می توان به ساخت درمانگاه پزشکی، راهسازی و جاده سازی، توزیع اقلام آموزشی و معیشتی، اهدای جهیزیه به زوج های جوان، آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد، ساخت پل و ورزشگاه شهدای فولاد و ... اشاره نمود.

مدیرعامل فولاد خوزستان ادامه داد: میزان مصرف آب در فولاد خوزستان، ۴ لیتر به ازای تولید هر تن فولاد است. البته با راه‌اندازی پروژه RO این مصرف به ۲ لیتر به ازای هر تن تولید محصول رسید. به عبارتی میزان مصرف آب در شرکت فولاد خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافته است. 

وی در پایان از حضور وزیر صمت و هیات همراه در شرکت فولاد خوزستان، تقدیر و تشکر نمود./روابط عمومی فولاد خوزستان

ارسال نظرات
موضوعات روز