پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
قیمت برنج در حالی که نه تولید کاهش داشته , نه مصرف افزایش یافته در هر دورهای شاهد افزایش است. وقتی آمار تولید ناهماهنگ است، واردات از کنترل خارج شده و هیچ نهاد ناظری پاسخگو نیست، چهکسی باید جلوی آشفتگی بازار این کالای اساسی را بگیرد؟
تازهترین گزارش مرکز آمار ایران از جهش شدید قیمت محصولاتی مانند تخممرغ، لبنیات، برنج و حبوبات حکایت دارد. جهشی که نهتنها کارایی سیاستهای حمایتی را زیر سؤال میبرد، بلکه از شکاف میان آمار رسمی و واقعیت بازار پرده برمیدارد.
مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد و گفت: تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشاندهنده رشد ۱۷ درصدی است.
قیمت برنج، یک ماه مانده به ورود برنج محصول امسال به بازار، وارد فاز افزایشی شده و در سطح جدیدی قرار گرفته است. گزارشهای میدانی نشان میدهد که قیمت برنج هاشمی درجه یک در بازار تهران حتی تا ۳۵۰ هزار تومان نیز رشد کرده که به گفته فعالان این بازار، نشان دهنده نوعی کمبود کالا است.
صنعت غذا، بهرغم ظرفیتهای گسترده در اقتصاد ملی، با چالشهای ساختاری و زیرساختی مواجه است. بحرانهایی نظیر قطعی مکرر برق و گاز، کمبود آب، تورم و اختلال در زنجیره حملونقل، هزینههای تولید را افزایش داده و پایداری فعالیتها را با تهدید مواجه کردهاند.
چهارمین همایش روز جهانی ایمنی غذا، صبح امروز با حضور وزیر بهداشت و فعالان صنعت غذا و دارو در سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی برگزار شد.