چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      

عمومی

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

سه‌شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۱۳:۲۳
مشاور امور آرد و نان گفت: در شرایط کنونی قیمت دستوری نان عامل اصلی صف‌های طولانی خرید است درحالیکه با یکسان سازی نرخ آرد مشکلات این حوزه مرتفع می‌شود.
کمتر کسی طعم واقعی گز انگبین‌دار را چشیده است/ این گزها تقلبی‌اند/ خصوصیات گزهای انگبین‌دار

کمتر کسی طعم واقعی گز انگبین‌دار را چشیده است/ این گزها تقلبی‌اند/ خصوصیات گزهای انگبین‌دار

چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۲۲:۰۶
برخی خانواده‌ها بر این باورند که گز به دلیل دارا بودن انگبین، یک شیرینی با خواص درمانی فراوان است و گاهی آن را به مقدار زیاد یا به صورت مستمر استفاده می‌کنند.
مراقب آجیل‌های سرطان‌زا باشید

مراقب آجیل‌های سرطان‌زا باشید

چهارشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ | ساعت ۱۵:۵۲
متخصص تغذیه گفت: با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ایام نوروز، گفت: در کنار لذت مصرف آجیل، شیرینی و میوه‌های متنوع، باید به نکات تغذیه‌ای توجه کنیم تا سلامت خود و خانواده را حفظ کنیم.
غذای کهن؛ نارنگی پلو

غذای کهن؛ نارنگی پلو

سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۱۹:۲۹
نارنگی به غیر از عطر و طعم بی‌نظیر و خاطره انگیزش، در ترکیبات غذایی هم خودش را جا داده و مثل همیشه طعم جذابی ساخته است.
نمک‌های دریا و رنگی مفید است؟

نمک‌های دریا و رنگی مفید است؟

دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۱۳:۲۷
رئیس انجمن علمی تغذیه ایران: مردم به تبلیغات طب سنتی در مورد استفاده از نمک‌های دریا و رنگی و سنگ نمک توجه نکنند این موضوع به لحاظ علمی قابل اعتنا نیست.
سفر به دنیای طعم‌ها با سس‌های دلوسه؛ طعم و هیجان را با هم تجربه کنید

سفر به دنیای طعم‌ها با سس‌های دلوسه؛ طعم و هیجان را با هم تجربه کنید

يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۱۲:۴۴
برند محبوب و معتبر صنایع غذایی ایران با درک تغییر ذائقه غذایی مردم و تمایل فزاینده آنها به تنوع طعم، دنیای انواع رسپی‌ها را در این بازار، منحصربه‌فرد و متحول کرده است. «دِلوِسه» با سس‌های متنوع و طعم‌‌دار جدید، در حال بازتعریف تجربه مصرف برای مشتریان است.
این شکلات‌ها روغن پالم دارند

این شکلات‌ها روغن پالم دارند

شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۲۰:۳۴
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده از روغن‌های جایگزین کره کاکائو در برخی محصولات هشدار داد و بر اهمیت توجه به مشخصات محصول در هنگام خرید تأکید کرد.
کاکائو و شکلات چه فرقی دارند؟/ شکلات اصل چه ترکیبی دارد؟

کاکائو و شکلات چه فرقی دارند؟/ شکلات اصل چه ترکیبی دارد؟

جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۱۳:۴۷
کاکائو و شکلات چه فرقی دارند؟
قهوه‌های آینده تلخ‌تر می‌شود

قهوه‌های آینده تلخ‌تر می‌شود

پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۲۰:۱۲
پیش‌بینی می‌شود که تولید قهوه ویتنام در فصل جاری به دلیل آب وهوای نامناسب، کمتر از سال قبل باشد و کمبود عرضه را تشدید کند که باعث افزایش قیمت‌های جهانی می‌شود.
کباب ۱۰۰ هزار تومانی نخرید!

کباب ۱۰۰ هزار تومانی نخرید!

يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ | ساعت ۱۴:۱۴
قیمت یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مطلوب، نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد و قیمت پایین‌تر از صد هزار تومان، سم فروشی محسوب می‌شود،
موضوعات روز