پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
سال جاری برای طراحانی همچون آلارا نمادی از ترکیب خلاقیت، هنر، فناوری، و توجه به مسائل اجتماعی و زیستمحیطی بود. این سال نه تنها بازتابی از نوآوری بود، بلکه تاثیرات عمیقتری بر جامعه و فرهنگ داشت و الهامبخش تحولات بیشتری در آینده خواهد بود.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران ضمن اعلام خبر توقف طرح برخورد با پوشاک قاچاق درباره عرضه پوشاک قاچاق ۲۰۰ هزار تومانی در بازار تصریح کرد: این پوشاک ۲۰۰ هزار تومانی، کالای بنجل فاسد، خراب، زده دار و بعضا دست دوم بنگلادشی است و به مصرفکننده آسیب میرساند.
فرهنگ خرید در ایران تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که شناخت آن و درک ابعاد مختلفش، میتواند به سیاستگذاریهای اجتماعی و اقتصادی و همچنین بهبود رفتارهای مصرفکنندگان کمک کند.
صنعت فشن تلاش کرده تا از اقتصاد بازار کالاهای دست دوم به نفع خود بهره ببرد و مخاطبانی را که توانایی خرید کالاهای لوکس ندارند، تبدیل به مشتریهای دائمی بازارهای لوکس دست دوم کند.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت ضمن اشاره به ظرفیت بالای صنعت کفش کشور، از رشد ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش طی هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بر آمادگی وزارت صمت برای افزایش صادرات این محصول به یک میلیون دلار در سال تاکید کرد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با اشاره به رکود در بازار پوشاک زمستانه و اینکه این صنعت متولی واحد ندارد و با نهادهای مختلفی درگیر است گفت که به دلیل بالا بودن هزینههای سربار، تولیدکنندگان پوشاک در حال حاضر با یک سوم ظرفیت کار میکنند.
با توجه به اینکه حداقل یک هزار واحد تولیدی پوشاک در ایران فعال است ظرفیت به نسبت خوبی برای برندسازی وجود دارد اما همچنان شاهد فروش پوشاک ایرانی با برچسب خارجی در بازار هستیم.
چین با ۱۶۵ میلیارد دلار، بنگلادش با ۳۸ میلیارد دلار، ویتنام با ۳۱ میلیارد دلار، ترکیه با ۱۹ میلیارد دلار و هند با ۱۵ میلیارد دلار در فهرست بزرگترین صادرکنندگان پوشاک دنیا در ۲۰۲۳ قرار دارند.
رئیس انجمن صنایع نساجی ایران گفت: واردات بیرویه، بازسازی و نوسازی صنایع و تخصیص ارز بخشی از چالشهای واحدهای نساجی است که انتظار داریم دولت جدید این موانع را از سر راه تولید بردارد.
مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت گفت در سال گذشته ۴۵۲ میلیون دلار ماشین آلات در حوزه صنعت پوشاک و منسوجات وارد کشور شده که این رقم نسبت به سال قبل از آن رشد ۱۱ درصدی داشته است.