پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
یک کارشناس طب سنتی گفت: ریختن آب دهان بهروی بالش و وجود کفهای خشکشده اطراف دهان را باید جدی گرفت، همچنین تعریق بیشتر از حد در خواب نشانهای از وجود برخی بیماریها است و باید مورد بررسی قرار گیرد.
کد خبر: ۱۰۵۵۷
تیتر 20 - سید جواد علوی درباره نشانههای بروز بیماری اظهار کرد: برخی از مسائلی که طی روز برای افراد پیش میآید میتواند نشان از بروز بیماری باشد و آگاهی داشتن از آن میتواند به افراد کمککننده باشد.
وی افزود: ریختن آب دهان بهروی بالش و وجود کفهای خشکشده اطراف دهان را باید جدی گرفت، همچنین حرکات بسیار زیاد و دندانقروچه خصوصاً در اطفال باید مورد توجه قرار گیرد.
این کارشناس طب سنتی متذکر شد: تعریق بیشتر از حد در خواب، نشانهای از وجود برخی بیماریها است و باید مورد بررسی قرار گیرد، همچنین خروپف زیاد میتواند نشانه وجود رطوبت زیاد در بدن و تورم و بزرگی لوزهها یا زبان کوچک باشد.
علوی یادآور شد: هر نوع دردی که فرد را از خواب بیدار کند مثل سردرد یا درد شکم میتواند نشانۀ وجود بیماری خطرناک باشد همچنین خوابهای ترسناکِ تکرار شونده و پریدن از خواب ممکن است نشانۀ شرایط روحی نامناسب یا وجود برخی مواد نامناسب در بدن باشد و در تمام موارد فوق، مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی توصیه میشود.
وی ادامه داد: مصرف مخلفاتی مثل سالاد، ترشی، ماست، دوغ و مانند آن نیز با غذا کاری خطا است و از سوی دیگر این مواد، محرک اشتها بوده و موجب خواهند شد, فرد بیش از توان هضم معده، غذا صرف کند و نتیجه تکرار این عمل فساد هضم، تولید اخلاط و مواد زاید در معده، بدن، چاقی و بیمار شدن خواهد بود.
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: بهخلاف آنچه امروزه در دستورات آشپزی شاهد آن هستیم، بسیاری از دستورات پخت غذاهای سنتی حاصل تدبیر و تفکر حکما و اطبا بوده و آنها مواد مختلف را با توجّه خاص کنار هم چیدهاند بهگونهای که هضم مشابه داشته باشند یا عوارض یکدیگر را کاهش دهند./سلامت نیوز