تیتر20 - متاسفانه نگرانیهای گوشتی تمامی نداشته و این بار با مساله چسب گوشتها روبرو هستیم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ پس از نگرانیهای آمونیاک، گاز کلر، آنتی بیوتیکها، لجن و گل صورتی این بار با مسئله چسب گوشت مواجه میشویم.
چسب گوشت چیست؟
باید گفت چسب گوشت آنزیمی به نام ترانس است که برخی از آنها از طریق کشت باکتریها تولید میگردند.
این در حالی است که برخی انواع دیگر آن از طریق پلاسمای خون خوک و گاو حاصل میشوند که انعقادی بوده و باعث لخته شدن خون میگردند.
گفتنی است، گوشتی مانند گوشت گاو که دارای حجم بالای پروتئین میباشد مانند یک چسب بسیار قوی عمل میکند، چراکه پلیمر پروتئین نا محلول اساسا از طریق درزهای نامرئی به یکدیگر اتصال مییابند.
متاسفانه گوشت پر از چسب توسط یک غشای پلاستیکی پوشانده شده است به طوری که یک قصاب ماهر نیز قادر به تشخیص گوشت اصلی گاو با این تکههای چسب نخواهد بود.
چسب گوشت غیر اخلاقی و به طور بالقوه خطرناک است
یک مسئله آشکار اینجاست که مصرف کنندگان گمراه میشوند. آنها به هنگام خرید با فرض آنکه گوشت خالص خریداری میکنند، هزینههای بالایی را صرف آن میکنند. اما گذشته از این واقعیت این یک کلاهبرداری بزرگ تلقی میگردد که در پی آن مسمومیتهای غذایی ناشی از این گوشت به شدت افزایش مییابد.
براساس گزارشی برجسته، آلودگی باکتریایی گوشت چسب استیک صد برابر بیشتر از یک قطعه خالص (منجمد) است.
اگر شما به ندرست طبخ گوشت انجام میدهید، متاسفانه در معرض خطر مسمومیت غذایی قرار دارید. چراکه این روش پخت بسیار سالم است.
براساس گزارشات به عمل آمده چسب گوشت به طور گسترده در صنعت نهار خوری، هتلها و رستورانهای زنجیرهای مورد استفاده قرار میگیرد.