شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹
مصرف پنیر در وعده صبحانه توصیه می شود و به مقدار لازم نیز برای بدن لازم و ضروری است و نمی توان آن را از برنامه غذایی حذف کرد.
کد خبر: ۱۷۲۳۲

تیتر20- یک متخصص تغذیه گفت:«با توجه به اینکه سرانه مصرف شیر در کشور در حد ناچیز است پنیر به عنوان یک ماده لبنی متراکم می تواند تا حد زیادی کلسیم مورد نیاز بدن را تأمین کند.» در جهان واقعی و مبنای اولیه تغذیه چیزی به معنای خوب یا بد مطلق وجود ندارد و هر ماده غذایی حتی به مقدار اندک نیز برای بدن لازم و ضروری است و نمی توان آن را از برنامه غذایی حذف کرد. 

به منظور حفظ سلامت بدن باید تنوع و تعادل بین مواد غذایی رعایت شود تا نیاز بدن به مواد مختلف از جمله املاح ، ویتامین ها و مواد مغذی برطرف و تأمین گردد. این متخصص تغذیه با اشاره به فواید پنیر، حذف این ماده غذایی را از سفره صبحانه نادرست دانست و تصریح کرد:«پروتئین پنیر مرغوب و ترکیب اسید آمینه های آن نیاز بدن را برطرف می سازد و منبع مناسبی برای تأمین پروتئین محسوب می شود.»

از نظر فرهنگ ایرانی، پنیر خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و دست کم تا 3 ساعت پس از صبحانه فرد احساس سیری می کند ولی به دلیل مقدار چربی و سدیم بالا نباید بیشتر از 30 گرم در روز مصرف شود. 

در پنیرهای کهنه اسید آمینه طی فرایند تخمیر به آمینه فعال تبدیل می شود که خوردن آن می تواند سلامت شخص را به خطر اندازد ولی امروزه چنین مشکلی وجود ندارد. پنیر بهترین صبحانه برای افراد دارای اضافه است و حذف این ماده غذایی از سفره صبحانه و جایگزین کردن غلات و ریز مغزها به دلیل دریافت انرژی و کالری بالا عاقلانه و به صلاح نیست. البته بسیاری از مردم با حذف پنیر به خوردن کره، خامه و سرشیر همراه مربا روی می آورند که به دلیل چربی و انرژی بالاتر باعث چاقی و افزایش فشار خون می شوند.

 افزایش وزن و میزان چربی خون از عوامل اصلی و افزایش دهنده سکته قلبی است و یک صبحانه نامتعادل و غیر اصولی می تواند خطرساز باشد، حتی با داشتن سابقه بیماری های قلبی فرد می تواند با یک رژیم غذایی مناسب و تصحیح شیوه زندگی پنیر مصرف کند. 
همواره در کشور به دلیل شیوه نادرست زندگی و مصرف اندک شیر با مشکل میزان تراکم استخوان و پوکی استخوان مواجه بوده و هستیم و با توجه به اینکه لبنیات جز گروه اصلی مواد غذایی می باشند حذف یکی از محصولات آن نادرست و میزان کلسیم دریافتی بدن را کاهش می دهد. با توجه به اینکه کمبود ویتامین A مهمترین عامل غیر عفونی کوری و نابینایی در دنیا محسوب می شود محصولات لبنی به ویژه پنیر می تواند بخش اعظم این ویتامین در بدن را تامین کند./سلامت نیوز
ارسال نظرات
موضوعات روز