پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
بهتر است آبمیوه و سبزی را بلافاصله بعد از اینکه تهیه کردید میل کنید. با این حال اگر دقت داشته باشید میتوانید تا ۲۴ ساعت آنها را ذخیره کنید.
کد خبر: ۱۸۳۴۱
تیتر 20 - بهتر است آبمیوه و سبزی را بلافاصله بعد از اینکه تهیه کردید میل کنید. با این حال اگر دقت داشته باشید میتوانید تا ۲۴ ساعت آنها را ذخیره کنید. آبمیوه را در یک ظرف شیشهای بریزید و آن را تا بالا پر کنید فقط باید میزان کمیاکسیژن در ظرف وجود داشته باشد. شیشه را با فویل بپوشانید تا نوری به آن نخورد. بهترین حالت برای مصرف زمانی است که آبمیوهها در دمای محیط باشند پس نیم ساعت قبل از مصرف آنها را از یخچال خارج کنید.
مصرف آبمیوه و سبزی با تجمع فتوکمیکالهای مفید سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد. فتو کمیکالها مواد گیاهی هستند که بدن را از بیماری، آسیب و آلودگی محافظت میکند. افرادی که رژیم غذایی سرشار از این ماده را دارند نسبت به دیگر افراد دیگر در برابر سرطان و دیگر بیماریها ایمنی بیشتری دارند./نوش آنلاین