تیتر20 - یکی از عادت های غذایی رایج بین مردم استفاده از سوسیس وکالباس در وعده های غذایی است.
از پیتزا و ساندویچ ها گرفته تا حتی سالادها رد پای سوسیس و کالباس را می توان به راحتی مشاهده کرد.
اما در این راستا عده ای بر این باورند که خوردن سوسیس بدون سرخ کردن آن اشتباه است و حتی می تواند عامل بیماری در انسان شود.
البته این موضوع تنها از نبود آگاهی کافی مصرف کننده از فرآیند ساخت وتولید سوسیس نشات می گیرد ودر این راستا حتی کسانی که اطلاعات اندکی از نحوه تولید آن دارند به راحتی متوجه بی اساس بودن این باورهستند.
دکتر پریسا فلاحی ،مدیر کنترل کیفیت و R&d شرکت فرآورده های گوشتی رباط در این رابطه به خبرنگار ما گفت:سرخ کردن سوسیس یک امر سلیقه ای است والزامی بر این کار وجود ندارد و یک رویه جا افتاده برای مردم است.
وی با اشاره به فر آیندهای پخت سوسیس و کالباس افزود:سوسیس ها همانند کالباس ها فرآیند پخت مشابهی دارندو بسته به حجم و ابعاد بسته بندی آن از یک ونیم تا 7 ساعت در دمای 75 درجه سانتی گراد پخته وآماده می شود. بنابراین مصرف کنندگان برای استفاده از سوسیس نباید حتما آن را سرخ شده میل نمایند.