پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
خیلی از مردم با هضم غذا مشکل دارند و بعد از خوردن غذا احساس سنگینی میکنند و دستگاه گوارششان آنطور که باید به هضم کمک نمیکند، نوشیدنیهای هضمکننده میتواند به این مشکل کمک کند.
کد خبر: ۱۹۳۲۷
تیتر 20 - آب بهترین نوشیدنی موجود برای تأمین آب بدن است و اگر در بین غذا نوشیده شود به عبور غذا از رودهها کمک میکند. اما اگر با هضم غذا مشکل دارید و بعد از صرف غذا در معدهتان احساس سنگینی میکنید نباید در حین غذا آب بنوشید.
برای رفع مشکل شما لازم است که آب را قبل و بعد از غذا میل کنید تا آنزیمهایی که حین غذا خوردن ترشح میشوند رقیق نشده و گوارش غذا با مشکل مواجه نشود. توجه داشته باشید که آب همچنین باعث کاهش حالت تهوع در بسیاری از خانمهای باردار میشود.
درست است که این روش موقتی است اما در هر حال سادهترین و کاربردیترین روش برای مقابله با حالت تهوع محسوب میشود.
آبهای گازدار برای هضم راحت غذا
آبهای معدنی گازدار برای بهبود و تسریع هضم غذا کارساز هستند. این آبها حاوی سدیم، کلسیم و منیزیم هستند که باعث کاهش احساس سنگینی بعد از صرف غذا میشوند. البته بهتر است از زیادهروی در مصرف این آبها بپرهیزید به خاطر اینکه حاوی سدیم هستند.
چای سبز؛ کاهشدهنده چربیهای بدن
در طب سنتی چینی، از چای سبز برای رفع مشکلات گوارشی و دفع سموم از بدن استفاده میکردند. نتایج پژوهشهای جدید نیز ثابت کرده است چای سبز به حذف چربیهای بدن و کاهش وزن کمک زیادی میکند.
با این حال اگر از مشکلاتی مانند مشکلات کبدی رنج میبرید و یا باردار هستید یا بچه شیر میدهید نباید در مصرف این چای دچار زیادهروی شوید. افراد دیگر میتوانند با نوشیدن روزانهی چای سبز علاوه بر دریافت آنتیاکسیدان به بهبود گوارش خود نیز کمک کنند.
دمنوشهای گیاهی؛ برطرفکننده سنگینی بعد از غذا
دمنوشهای زیادی وجود دارند که شما را از شر احساس سنگینی بعد از غذا رها میکنند. در بین این دمنوشها که به هضم غذا کمک زیادی میکنند میتوان به دمنوش بابونه، آویشن، مریمگلی، نعنا، گیاه شاهپسند و بادیان رومی(زیرهی رومی) اشاره کرد. میتوانید با عطار مشورت کنید و با توجه به مشکل از این دمنوشها استفاده کنید.
آب سبزیجات؛ کارساز هستند
اگر در مصرف غذای چرب و سنگین زیادهروی کردهاید آب سبزیجات به دادتان میرسند. آستینها را بالا بزنید و آب هویج، کلم، خیار و تربچه را بگیرید. لازم است که بلافاصله آب این سبزیجات را مصرف کنید تا از تمام خواص آنها بهرهمند شوید. توجه داشته باشید که آب هویج به تنهایی نیز برای رفع مشکلات گوارشی موثر عمل میکند.
قهوه: یک نوشیدنی کاربردی برای سیستم گوارش
تأثیر قهوه به مصرفکننده بستگی دارد. برای اکثر افراد نوشیدن یک فنجان قهوه در پایان غذا دستگاه گوارش را به راه میاندازد. به همین دلیل خیلی از مردم در پایان غذا یک فنجان قهوه مینوشند. اما برای برخی دیگر قضیه کاملاً فرق میکند. نوشیدن قهوه بخصوص اگر حاوی شیر باشد میتواند باعث نفخ و حتی حالت تهوع شود. در نتیجه فقط خودتان میتوانید تشخیص دهید آیا قهوه برایتان کارساز است یا خیر.
چای؛ هضمکننده مفید غذا
نتایج پژوهشی که در British Medical Journal به چاپ رسیده است نشان میدهد که نوشیدن چای سیاه برای هضم غذا مفید است. اما باید از نوشیدن چای داغ به طور جدی بپرهیزید چون سلامت مری را با خطر مواجه میکند.
مخلوط آب گرم و لیموترش؛ تأمینکننده ویتامین C بدن
لیموترش کبد را تمیز میکند، تأمینکننده ویتامین C بدن بوده و به هضم و دفع چربیها کمک زیادی میکند. این نوشیدنی مفید باعث تحریک عملکرد کلیهها شده و شما را از شر توکسینها یا همان سموم زائد خلاص میکند.
ترکیب لیموترش با آب گرم به آرامیدستگاه گوارش را تحریک کرده و به تأمین آب بدن نیز کمک میکند. این نوشیدنی مفید احساس سنگینی بعد از غذا را برطرف میکند.
برخی از خانمهای باردار از این نوشیدنی ساده برای کنترل و کاهش حالت تهوع استفاده میکنند. اما بهتر است که خانمهای باردار از برشهای لیموترش تازه استفاده کنند.
زنجبیل برای هضم غذا و مقابله با حالت تهوع
زنجبیل برای تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی و مقابله با حالت تهوع مفید است. اگر از مشکلات گوارشی و احساس سنگینی معده رنج میبرید کافی است یک نوشیدنی سادهی زنجبیلی تهیه کنید.
به یک فنجان زنجبیل تازهی ورقه شده، دو فنجان آب، یک فنجان شکر، پوست و آب لیموترش و آب گازدار نیاز دارید. زنجبیلها را داخل آب ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشانید.
سپس پوست و آب یک عدد لیموترش و شکر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد به مدت یک تا دو دقیقه بجوشد تا شکر حل شود.
زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید محلول خنک شود. این شربت به دست آمده را داخل یخچال قرار دهید. به نسبت ۱ به ۳ از این شربت را داخل آب گازدار حل کرده و با یخ و برش لیموترش سرو کنید./آخرین اخبار