تیتر20 – طوبی گیو – به تازگی کافه نان لارینو که در خیابان پاسداران واقع شده دست به ابتکار جالبی زده است.
این کافه در پخت دسر هایش از آرد خمیر بادام درختی (SPONCH) استفاده می کند.
در دسرها از شکر سفید هم خبری نیست و همچنین اسانس و نگهدارنده هم در این کافه جایی ندارد.
شکلات این دسرها از مغز شکلات های آلمانی و بلژیک می باشد ،توصیه می کنیم برای یک بار هم که شده دسر های اینجا را تست کنید مطمئن باشید ضرر نمی کنید!
خانم جواهری مسئول فروش غرفه دسر ها می گوید : از آذر ماه سال گذشته کارشان را آغاز کرده اند و بزودی کافی شاپ بزرگ تری در ساختمان بغل کنار محل فعلی راه اندازی خواهد شد.
با قرار گرفتن در فضای کافی شاپ بوی خوش قهوه مشام هر خریداری را می نوازد .
در مورد قیمت ها نیز باید گفت بسیارمعقول است و با دیگر قنادی ها و کافه نان ها فرقی ندارد ولی کیفیت آن بسیار بالاتر می باشد. توصیه میکنیم دوستداران کیک یزدی اینجا را از دست ندهند.
آدرس : پاسداران – بوستان دوم – خ فرخی یزدی –نبش هشتم غربی پلاک 52 ساختمان لارینو 22886009
INSTAGRAM:LARINO_BAKERY_CAFE
WWW.LARINO.IR