پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
سرخ کن ها در یک دسته بندی بزرگ به انواع سرخ کن های معمولی الکترونیکی، سرخ کن های بدون روغن و مینی سرخ کن ها تقسیم بندی می شوند.
کد خبر: ۲۵۰۳۱
تیتر20 - سرخ کن ها در یک دسته بندی بزرگ به انواع سرخ کن های معمولی الکترونیکی، سرخ کن های بدون روغن و مینی سرخ کن ها تقسیم بندی می شوند.
همچنین سرخ کن ها از نظر ظرفیت مخزن روغن و مواد غذایی، قدرت و انواع ویژگی ها با یکدیگر متفاوت هستند. از آنجا که یکی از دلایل عدم استقبال از سرخ کن میزان مصرف بالای روغن در آن است، در سال های اخیر انواع مجهز به سیستم کاهش مصرف روغن و حتی بدون نیاز به روغن هم روانه بازار شده است.
سرخ کن های بدون روغن یا کم مصرف هم نمونه هایی هستند که غذا را در حقیقت بدون نیاز به روغن، با استفاده از فن آوری جریان سریع هوا سرخ می کنند. مینی سرخ کن ها هم نمونه های کوچک شده سرخ کن ها در بازار هستند. اما مهمترین نکاتی که هنگام خرید سرخ کن باید به آن ها رعایت کنید این ٨ مورد است:
۱- بودجه و نوع سرخ کن را مشخص کنید:
مانند خرید هر وسیله دیگری در وهله نخست باید نوع نیاز خود را مشخص کنید. باید بدانید چه نوع سرخ کنی برای چه تعداد افراد در خانواده می خواهید. همچنین باید بودجه خود را معین کنید.
۲- سرخ کنی متناسب با تعداد افراد خانواده خریداری کنید:
سعی کنید هنگام خرید همه جوانب را در نظر بگیرید و سرخ کنی خریداری کنید که شما را به دردسر نیندازد. به عنوان مثال خرید یک سرخ کن بزرگ برای یک خانواده دو نفره و یک سرخ کن کوچک برای یک خانواده پرجمعیت مناسب نیست.
همچنین بهتر است به نوع ظرف روغن سرخ کن توجه کنید. بهتر است ظرف روغن از نوع استوانه ای باشد تا بتوان به راحتی قطعات بزرگ تر غذا را در آن جا داد. ظروف روغن چهارگوش برای خانواده های کم جمعیت مناسب ترند. این عمق برای این که روغن کافی در ظرف جای گرفته و مواد غذایی نیز به راحتی در آن شناور شوند، مناسب است. فراموش نکنید که روغن تنها باید نیمی از ظرف را پر کند. طبعا اگر این ظرف متحرک باشد، شست وشو و تمیز نگهداشتن آن به مراتب ساده تر خواهد بود.
۳- سبد سرخ کن آسانسوردار نخرید:
سبد سرخ کن می تواند در بسیاری از موارد بسیار کارآمد باشد، اما گاهی لازم است که قطعات غذا بدون سبد در ظرف روغن قرار گرفته و سرخ شوند. در این صورت باید از کفگیری که به ظرف صدمه نزند استفاده کنید. توجه کنید که سبد باید جایی برای قرار گرفتن در بالای سطح روغن داشته باشد تا روغن اضافه مواد داخل آن خارج شود در عین حال سبدهای سرخ کن آسانسوردار زودتر از نوع دستی خراب می شوند.
۴-سرخ کنی با چراغ های هشداردهنده خریداری کنید:
دستگاه سرخ کن مطمئن، باید چراغ های نمایشگر داشته باشد. پس سرخ کنی تهیه کنید که چراغ نشان دهنده وضعیت داشته باشد. توجه داشته باشید که چراغی که تنها روشن بودن دستگاه را نشان دهد چندان کاربردی ندارد؛ بلکه منظور چراغی است که آماده بودن دستگاه و رسیدن آن به درجه حرارت مطلوب را به شما نشان دهد.
۵-سرخ کن تایمردار بخرید:
سرخ کن دارای تایمر مزیت بیشتری دارد تا نمونه بدون تایمر. زمانی که از راهنمای پخت غذایی را انتخاب کرده و می خواهید آن را تهیه کنید، معمولا در این راهنما زمان لازم پخت به همراه درجه حرارت مطلوب ذکر می شود؛ بنابراین شما می توانید پس از آماده شده روغن (که چراغ نشان دهنده آن را به شما علامت می دهد) تایمر را بر روی زمان مورد نیاز پخت تنظیم کنید. به این صورت شما نیاز ندارید در بقیه زمان پخت مراقب سرخ کن باشید، بلکه می توانید آن را ترک کرده و به بقیه کارهای خود بپردازید.
۶- به صافی یا فیلتر دستگاه دقت کنید:
دستگاه سرخ کن باید دارای صافی هایی باشد که تعویض و تمیز کردن آنها ساده باشد. کار فیلتر جلوگیری از پخش بخار و بوی ناشی از سرخ شدن غذا است.
۷- به رنگ و طراحی سرخ کن اهمیت دهید:
اگرچه ممکن است برای بسیاری از مردم این عاملی مهم نباشد؛ ولی باید این واقعیت را در نظر داشت که هماهنگ بودن سرخ کن با طراحی آشپزخانه، سایر وسایل و نیز رنگ بندی دکوراسیون شما، شما را از خریدتان راضی تر خواهد کرد؛ بنابراین توجه کنید که چه رنگ، اندازه یا مدلی بهتر با دکوراسیون و محیط آشپزخانه شما سازگار خواهد بود.
۸- سرخ کنی با لایه داخلی نچسب خریداری کنید:
لایه داخلی نچسب از مواردی است که همه خواهان آن هستند. این موجب می شود که نه تنها ضایعات غذا کم شود بلکه شست وشو و نظافت دستگاه آن نیز بسیار آسان شود./بیتوته