تیتر20 - علی رغم خوشمزگی بی اندازه ای که غذاهای فراوری شده مانند سوسیس و کالباس دارند، یکی از هشدارها و دل نگرانی های موجود در باره این غذاها مساله سلامتی آن هاست.
شاید کالباس خانگی و تهیه این غذای خوشمزه در منزل راه کاری باشد که بتوان ضمن مصرف بی دغدغه کالباس از مضرات آن هم دوری کرد.
پروژه ای که ال جی با شعار «راز سلامتی برای تو، کالباس خانگی با سولاردام ال جی» تدارک دیده، برای جبران این خلاء و کمک به خانواده ها برای تهیه کالباس و فست فود سالم خانگی است.
قابلیتهایی نظیر هیتر نوری ذغالی، فر واقعی با گریل زیرین و محفظه مدور از این مایکروویو دستگاهی ساخته که می توان به عنوان یک دستگاه متفاوت و کاربردی به آن نگاه کرد.
مایکروویو سولاردام پرشیا پلاس، که به بازار ایران معرفی شده در واقع مایکروویو هوشمندی است که ویژگیهایش مرزهای رایج روشهای طبخ غذا را جابهجا کرده و نمونه بالا یکی از آن هاست.
سولاردام پرشیا پلاس ال جی تلاش کرده علاوه بر معیارهای سلامتی، توجه به ذائقه ایرانی را به عنوان یکی از فاکتورهای اصلی خود مورد توجه قرار دهد.
با سولاردام پرشیا پلاس مصرفکننده ایرانی میتواند علاوه بر غذاهای سنتی و بومی نظیر کشک بادمجان، قرمهسبزی، تهچین، قیمه و غیره، بدون استفاده از مقدار زیادی روغن، غذاهایی از نوع فست فود نظیر سیبزمینی و همبرگر تهیه کند و تنها با استفاده از بخار، در خانه کالباس تهیه کند.