پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
مدیرکل استاندارد تهران ضمن هشدار نسبت به خطرات استفاده از فراوردههای گوشتی که در واحدهای صنفی و عرضه، بدون مجوز استاندارد و بهداشت تولید میشوند، گفت: تولید فراوردههای گوشتی در واحدهای صنفی ممنوع و غیرقانونی است و مردم نباید توجهی به تبلیغات غیرواقعی داشته باشند.
کد خبر: ۲۹۶۴۰
تیتر20 - به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد تهران،محمود رضا طاهری بیان کرد: هرگونه تولید فراوردههای گوشتی مستلزم دریافت پروانه استاندارد و بهداشت است و اساسا تولید و توزیع آنی فراوردههای گوشتی در حضور مشتری امکان پذیر نمیباشد.
وی ادامه داد: مدت زمان لازم برای تولید فراوردههای سوسیس و کالباس، باتوجه به نوع و کالیبر فراورده، حداقل هفت تا هشت ساعت است و هیچ تولیدکننده و فروشندهای نمیتواند در حضور مشتری نسبت به تهیه و تولید این فرآوردهها اقدام نماید و این تنها یک نمایش و عوامفریبی میباشد. تولیدکنندگان فرآوردههای غذایی تنها پس از آزمون محصولات و اطمینان از سلامت آن اجازه فروش و توزیع محصولات خود را دارند.
مدیرکل استاندارد تهران ضمن توصیه نسبت به خرید کالاهای دارای نشان استاندارد، ادامه داد: تولیدکنندگان مواد پروتئینی باید جهت تولید، مجوزهای لازم را از سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو اخذ و مصرفکنندگان نیز از مصرف اینگونه محصولات خودداری نمایند. زیرا هیچ نظارتی بر آن صورت نمیگیرد.
این مقام مسؤول در پایان به فروشندگانی که به قصد تقلب، اقدام به عوام فریبی مینمایند، هشدارداد: در برخورد قانونی با نافیان سلامت و ایمنی جامعه، اغماض نخواهدشد./میزان