پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
یک فلاپی دیسک قدیمی که توسط "استیو جابز"( Steve Jobs) بنیانگذار فقید اپل امضاء شده بود، در یک حراجی به فروش رسید.
کد خبر: ۳۹۰۸۰
تیتر20- اخیرا در یک حراجی یک فلاپی دیسک شرکت اپل که متعلق به سال ۱۹۸۸ میلادی است و امضای "استیو جابز" روی آن حک شده است، به قیمت ۸۴ هزار دلار فروخته شد.
در این فلاپی ابزارهای سیستم مکینتاش با نرم افزار نسخه ۶ وجود دارد که در ابتدا قیمت آن ۷ هزار و ۵۰۰ دلار تخمین زده شده بود که تقریبا کمتر از ۱۰ درصد مبلغی است که درنهایت فروخته شد.
حداقل پیشنهاد خرید این فلاپی "ابزارهای سیستم مکینتاش نسخه ۶ " هزار دلار بود و هماکنون در وضعیت سالمی به سر میبرد و اندکی جوهر روی آن دیده میشود.
البته باید گفت استیو جابز اصولا به امضا اشیاء علاقهای نداشت و غالبا درخواست کلکسیونرها برای امضا را رد میکرد.
این فلاپی دیسک یک قطعه ارزشمند برای تاریخ رایانه ها به حساب میآید.
۴ روز پیش هم یک محصول دیگر از شرکت اپل در حراجی به فروش رفته بود.
این محصول یک مکینتاش اصل شرکت اپل بود و با قیمت ۱۵۰ هزار و ۷۵ دلار فروخته شد. محصول فروخته شده یکی از دو مکیناشی است که امروزه وجود دارد.
مکینتاش یک خانواده از رایانه های شخصی ساخت شرکت اپل است که برای اولین بار در سال ۱۹۸۴ میلادی تولید شد.
پروژه مکینتاش از اوایل سال ۱۹۷۹ به وسیله "جف راسکین"، کارمند اپل آغاز شد. در سپتامبر ۱۹۷۹ راسکین مجاز شد تا روی پروژه کار کند و در آغاز به دنبال یک مهندس کامپیوتر رفت که بتواند یک شکل اولیه برای پروژه خود داشته باشند تا اینکه بعد از چند سال راسکین توانست یک تیم برای ساخت اولین مکینتاش درست کند. کمی بعد راسکین برکنار شد و استیو جابز سرپرست این پروژه شد.
در سال ۱۹۸۴ میلادی ۷۰ هزار نسخه از مکینتاش فروخته شد و محدودیتهای اولین مک به زودی مرتفع شد و فروشی بسیار زیاد را برای اپل به دنبال داشت./ایسنا