وی با بیان اینکه عمده خانههای خالی شناسایی شده در کشور مربوط به چند کلانشهر بزرگ است، عنوان کرد: بیشترین تاثیر اخذ مالیات از خانههای خالی در همین شهرهای بزرگ خود را نشان میدهد.
وی ادامه داد: وقتی بر خانههای خالی مالیات بسته شود، مالکین مجبورند یا خانه را بفروشند و یا رهن و اجاره بدهند و با این روند شاهد افزایش عرضه مسکن خواهیم بود که به دنیال آن کاهش قیمت رخ میدهد.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرمانشاه شناسایی خانههای خالی را نیازمند داشتن بانک اطلاعاتی جامع و کامل دانست و افزود: البته همکاری خود مردم نیز برای معرفی خانههای خالی نیاز است، بگونهای که هر کس در محدوده زندگی خود هر خانه خالی را که میشناسد، معرفی کند.
مرادی درباره اینکه چرا برخی افراد خانههای خود را خالی میگذارند نیز خاطرنشان کرد: عمده این افراد ملک را با هدف سرمایهگذاری خریدهاند و آن را نگه میدارند تا ارزشش بیشتر شود که حدود 90 درصد سهم خانههای خالی مربوط به همین بخش است.
وی تاکید کرد: برخی از افراد نیز منزل تازه ساز را تا زمانیکه قصد فروش آن را داشته باشند رهن و اجاره نمیدهند، زیرا خانه نوساز و کلید نخورده با قیمت بیشتری فروش میرود.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرمانشاه اشارهای هم به وضعیت خانههای خالی در کرمانشاه داشت و افزود: اگر از واحدهای مسکونی در حال ساخت خصوصا در مناطق حاشیه شهر صرف نظر کنیم، آمار خانههای خالی در کرمانشاه چندان بالا نیست.
مرادی برآورد کرد سهم خانههای خالی از
تعداد واحدهای مسکونی کرمانشاه حداکثر پنج تا شش درصد باشدو گفت: با همین
تعداد نیز اخذ مالیت از خانههای خالی بر بهبود وضعیت بازار مسکن در
کرمانشاه بیتاثیر نیست./ ایسنا