پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
تجلی، اولین شرکت پروژهمحور بازار سرمایه است و سهام آن با پشتوانه نمادهای بزرگ و بنیادی بازار بورس همچون "ومعادن"، کچاد و کگل است.
کد خبر: ۵۲۱۱۰
تیتر20 - امیر حسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در نشست خبری پذیره نویسی سهام شرکت تجلی در فرابورس گفت: پذیره نویسی سهام تجلی هدف بزرگی دارد، هدف این است نقدینگی جمع و وارد پروژه های بزرگ کشور شود. تجلی کار بزرگی بود که با توجه به «اولین بودن» دشواری های خاص خود را داشت.
نادری افزود: پذیره نویسی سهام شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات نماد «تجلی» از طریق عرضه عمومی سهام از 2 آذر از طریق سامانه معاملات فرابورس ایران آغاز میشود.
نادری گفت: رسالت اصلی تجلی هدایت سیل عظیم نقدینگی سرگردان موجود در جامعه به سمت تولید است. این روند علاوه بر حل مساله تامین مالی پروژهها و توسعه صنعت کشور، موجب مشارکت مستقیم سهامداران در اجرای طرحهای بزرگ صنعتی شده و سودآوری قابل قبولی را برای سهامداران به همراه خواهد داشت.
مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات بیان کرد: مجموعه تجلی دریچه ای به سمت بازاری است که تاکنون نبوده است، الان از بازار سرمایه می توان تامین مالی کرد.
وی خاطر نشان کرد: عرضه تجلی از چند جهت اقدام مثبتی است، با عرضه عمومی سهام «تجلی» هم اجرای پروژههای بزرگ معدنی و صنعتی خصوصاً در زنجیره فولاد شدت خواهد گرفت و گام مهمی در راستای توسعه پایدار کشور و ایجاد مشاغل جدید برداشته خواهد شد و هم فضا برای سرمایهگذاری مولد سهامداران و مشارکت آنها در خلق ثروت جدید برای آحاد جامعه مهیا خواهد شد.
وی همچنین اظهار کرد: شکلگیری اولین شرکت سهامی عام پروژه در کشور، یعنی شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات از افتخارات هلدینگ سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات است. ایجاد و عرضه سهام این شرکت در بورس، گام مهمی در مسیر توسعه صنعت کشور از طریق جلب مشارکت حداکثری آحاد جامعه، شریک کردن مردم در پروژههای پربازده معدنی و هدایت نقدینگی به مسیر تولید است. از تمام کسانی که در این اقدام کمککردند تشکر میکنم که در مجموعه هایی حضور دارند که با معادن و فلزات مشارکت کردند.
در ادامه نشست علیاکبری، مدیرعامل شرکت تجلی گفت: فکر ایجاد تجلی از زمانی شکل گرفت که نقدینگی افزایش زیادی داشت و به دنبال هدفمند کردن آن بودیم. بدین شکل تورم کاهش پیدا میکند و نقدینگی در کشور کنترل میشود. از سوی دیگر، بازار سرمایه نقدشوندگی بالایی دارد و هر زمان که سهامدار نقدینگی بخواهد بهراحتی میتواند سهامش را نقد کند.
وی افزود: درحال حاضر شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، پروژههای زنجیره فولاد از معدن تا نورد، شامل گندلهسازی، تولید آهن اسفنجی و فولادسازی را در دست احداث دارد و از پروژههای آتی آن میتوان به ساخت اسکله بندر عباس و اکتشاف و استخراج از معادن جدید اشاره کرد.
وی تشریح کرد: شرکت تجلی از وجوهی که بابت اجرای پروژهها تامین کرده است صرفا بابت اجرای ۵ پروژه اجرایی خواهد شد و مستقیما سرمایه مردم به تولید تزریق میشود که شامل شرکت فولاد سرمد ابرکوه است که دارای ۳ پروژه است که شامل فولادسازی، آهن اسفنجی و کلاف است. بیشترین سرمایهگذاری ما در این شرکت است. شرکت بعدی شرق فولاد خراسان است که ۲.۵ میلیون تن کنسانتره تولید میکند و شرکت فولاد غرب ایرانیان است که ۱ میلیون تن گندله اجرا میکند.
علیاکبری خاطرنشان کرد: ۵۱ درصد از سهام تجلی متعلق به شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات نماد «ومعادن»، ۱۷ درصد آن متعلق به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر نماد «کگل» و ۱۷ درصد آن متعلق به شرکت معدنی و صنعتی چاردملو نماد «کچاد» است.
وی اظهار داشت: «تجلی»، اولین شرکت پروژهمحور بازار سرمایه است و سهام آن با پشتوانه نمادهای بزرگ و بنیادی بازار بورس همچون «ومعادن»، «کچاد» و «کگل» است. شرکت تجلی با افزایش سرمایه ۶۲۰ هزار درصدی، بزرگترین افزایش سرمایه تاریخ بورس را به نام خود ثبت کرد. با این افزایش سرمایه، سرمایه «تجلی» از یک میلیارد تومان به ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
علیاکبری افزود: یکی از تفاوتهای شرکت تجلی با برخی شرکتهایی که در بورس پذیرهنویسی میشوند این است که پروژههایی که در اختیار تجلی قرار گرفته، ۵ پروژه در زنجیره فولاد و یک پروژه بزرگ ملی، صرفاً طرحهایی بر روی کاغذ نیست و بخشی از مسیر را طی کرده و سودآوری قابل قبولی در پیش دارد.
مدیرعامل شرکت تجلی تاکید کرد: سودی که این شرکت نصیب سهامداران میکند از طریق افزایش قیمت ناشی از پیشرفت فیزیکی پروژهها است و ما پیشرفت و سود پروژهها را به صورت مداوم به سهامداران اعلام میکنیم و در معرض دید عموم قرار میدهیم و شرکت تجلی اولین شرکتی است که به صورت پروژهمحور در بازار سرمایه حضور پیدا میکند.
وی اضافه کرد: روشی که ما برای تامین مالی انتخاب کرده ایم از روش هایی است که با روش های قبلی متفاوت است و یک شرکت پروژه محور با یک شرکت تولیدی که یک پروژه هم اجرا می کند، فرق دارد. سعی کرده ایم وجوه مان را از طریق افزایش سرمایه به دست بیاوریم.
مهندس ناصر تقی زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و از بنیانگذاران طرح عظیم ملی شیرین سازی و انتقال آب به فلات مرکزی ایران در این نشست اظهار داشت : خوشبختانه در اجرایی پروژه ملی خط انتقال آب شیرین خلیج فارس به مناطق مرکزی ایران که با مشارکت و سرمایه گذاری 3 شرکت بزرگ معدنی و صنعتی چادرملو ، گل گهر و مس انجام شده است پیش بینی توسعه آن دیده شده و 3 خط آبرسانی طراحی گردیده است که در حال حاضر تنها از یک خط آن بهره برداری می شود .
وی با اشاره به اینکه، متاسفانه کشور با خشکسالی مواجه است و امروز آب یکی از دغدغههای اصلی مقامات عالی رتبه کشور است افزود: ابر پروژه خط انتقال آب شیرین خلیج فارس قادر است حداقل 600 هزار متر مکعب آب درشبانه روز به مناطق مرکزی و کم آب کشور انتقال دهد .
وی با بیان اینکه چادرملو هم اکنون تنها از آب انتقالی خلیج فارس در صنایع خود استفاده می کند و آماده است در تکمیل و آبرسانی به سایر مناطق کشور با ملاحظات اقتصادی مشارکت نماید تصریح کرد : هم اکنون با برنامه در دست اقدام خود در نظر داریم با همکاری و مشارکت شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی کشور ساخت ممبران های آب شیرین کن را که یکی از مهمترین قطعات سیستم های شیرین سازی آب است در داخل کشور تولید کنیم .
مدیرعامل «کچاد» همچنین در خصوص شرکت تجلی که سهام آن تا دو روز دیگر در فرا بورس عرضه می شود گفت : این شرکت پروژه محور برای اولین بار است که در کشور ایجاد شده است و چادرملو با تمام توان خود از برنامه ها و طرح های صنعتی آن حمایت می کند .
مهندس تقی زاده همچنین تصریح کرد در حال حاضر بالغ بر 800 هزار میلیارد ریال پروژه در دست اقدام دارد که پیمانکار بخشی از آنها مشخص شده و سایر طرح ها نیز انشالله تا پایان بهمن ماه به نتیجه خواهد رسید و اولویت اصلی ما مشارکت تجلی دراین پروژه ها است .