شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲
تیتر20 گزارش می دهد:
بانک ایران زمین در ردیف نخستین بانک هایی به شمار می آید که اقدام به ایجاد یک نئوبانک واقعی برای ارائه خدمات نوین بانکی کرده است و آن هم موضوع مهمی به نام توجه به نیازهای صنعت و خدمات و ارتباطی گیری با آنها در بستر نئوبانک است .
کد خبر: ۵۳۸۶۱
بانک ایران زمین و توجه به نیازهای صنعت و ارتباطی گیری با آنها در بستر نئوبانک
تیتر20 - در سال‌های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی، مفاهیم نوینی در بانکداری شکل گرفته و شیوه ارائه خدمات در جهان را با تغییرات شگرفی رو به رو کرده است، بانک‌ها برای اینکه بتوانند در بازار مالی از مزیت رقابتی بهره‌مند گردند باید همواره بتوانند خود را با شرایط جدید سازگار نموده و فناوری‌های جدید را پذیرا باشند.

امروزه یکی از ملاک‌های اصلی رقابت بین بانک‌ها، میزان ارائه خدمات غیرحضوری بر بستر دیجیتال و با بهره‌مندی از روش های دانش‌بنیان بر پایه فناوری اطلاعات، به صورت مشتری محور، متنوع، سریع و کم هزینه است و «نئوبانک» مفهومی است که این ویژگی‌ها را پوشش می‌دهد.

نئوبانک‌ها در سطح جهان با سرعت بسیار زیاد مورد استقبال کاربران قرار گرفته و در فاصله زمانی کوتاهی رشد نموده و سودآور شده‌اند، این رقبای جوان با شفاف‌سازی فعالیت‌ها، تجزیه و تحلیل داده‌ها، ساده‌سازی مدل کسب وکار و ارائه خدمات بانکی ارزان‌تر نسبت به بانک‌های بزرگ توانسته‌اند تا با ایجاد مزایای رقابتی بیشتر، بسیاری از مشتریان را به سوی خود جذب نمایند.

در سال های اخیر نیز در کشورمان تعدادی از بانک های داخلی اعم از خصوصی و دولتی  تلاش هایی در زمینه راه‌اندازی سامانه‌های نئوبانک داشته اند که در این میان بانک ایران زمین در ردیف نخستین بانک هایی به شمار می آید که اقدام به ایجاد یک نئوبانک واقعی برای ارائه خدمات نوین بانکی کرده است و آن هم موضوع مهمی به نام توجه به نیازهای صنعت و خدمات و ارتباطی گیری با آنها در بستر نئوبانک است . 

نئو بانک ایران زمین با اپلیکیشنی تحت عنوان «فراز » یک بانک کاملا دیجیتالی است که شعبه فیزیکی ندارد و در فضای مجازی فعالیت می کند. کاربران می توانند عملیات مالی مشترک خود ، از انتقال پول تا مدیریت دارایی از طریق اپلیکیشن موبایل یا وب سایت نئوبانک بانک ایران زمین انجام دهند. و از آنجا که این بانک دارای مجوز فعالیت از بانک مرکزی ج.ا.ایران است، امکان ارایه خدمات مالی را بر خلاف اپلیکیشن های غیربانکی به صورت مستقل در اختیار دارد.

در حوزه نئوبانک آنچه در دنیا مبحث مهمی را به خود اختصاص داده نیازهای کسب و کارها و صنعت است آنها براساس نیازهای خود و مشتریانشان راهکارهایی را همچون پلتفرم یا ابزارهای جدید ایجاد می کنند و برای یک سری مشکلاتی که بانک ها نمی توانند بر روی تعداد و میزان آنها به تنهایی پاسخگو باشند راهکار می دهند به نحوی که کار در بستر نئوبانک چابک تر، هوشمند تر و ساده و سریع تر انجام شود.  

در واقع کسب و کار خود دقیق تر می داند که مشکل او چیست بانک یک سری سرویس عمومی و تجاری دارد که ارائه می دهد، از این رو نئوبانک فراز، قرار نیست که صرفا سرویس های بانکی ارائه دهد چرا که بانک ها این خدمات را در ابزارهای خود که همان دیجیتال بانک است در حال حاضر ارائه می دهند،  موضوع فراتر و در فلسفه وجودی نئو بانک است.

نئوبانک ایران زمین قرار است این سرویس ها را به صورت باندر شده در اختیار مشتری قرار دهد  مثل بازار سرمایه ، بیمه و سایر حوزه ها که جای خالی آن احساس می شود و مبنا این است که سرویس هایی اضافه تر از خدمات فعلی بانک ها به مشتری داده شود نه اینکه حرکت صرفا در مسیر بانک دیجیتال باشد. رویکردی که بسیاری از بانک ها آن را با نئوبانک به اشتباه می گیرند! 

تلاش بانک ایران زمین این است که با بهره گیری از تجارب شرکت های بزرگ در جهان ،صنعت را به صورت کلونی داشته باشد. برای مثال سونی و سون الون شرکت‌هایی هستند که نئوبانک خود را در ژاپن ایجاد کردند. هدف سونی از ایجاد نئوبانک ارائه خدمات ارزش افزوده به مشتریان خود بوده است . های‌وب نیز به دلیل اینکه برای ایجاد نئوبانک خود به یک بانک دیجیتال احتیاج داشت به سراغ بانک ایران زمین آمده است . زیرا نئوبانک به یک بانک دیجیتال وهمه پلتفرم‌ها در کنار هم نیاز دارد.

شرکت‌ها و صنایعی که قصد تبدیل شدن به نئوبانک را دارند باید کلونی از مشتریان داشته باشند. در حال حاضر پنج بیزنس مختلف از جمله شرکت‌هایی در زمینه بازار سرمایه، کسب و کارهای اینترنتی و پرداخت یاری  برای تبدیل شدن به نئوبانک درصدد برقراری ارتباط با بانک ایران زمین هستند. زیرا با این کار می‌توانند خدمات ارزش افزوده‌ای را بدون نیاز به بانک برای مشتریان خود ایجاد کنند

موضوع دیگر اینکه مدل موفق در نئوبانک این است که کسب و کارهایی که خدمات به مشتریان می دهند به سمت نئوبانک بروند و نقش بانک در این میان خدمت رسانی در این حوزه بر مبنای نوآوری باشد. نوآوری معمولاً از بیرون به داخل سازمان وارد می شود و این موضوع باعث شده است که استارت اپ ها بدلیل ارتباط نزدیک با مشتری وارد میدان  شوند تا نوآوری را به سازمان تزریق کنند. در این میان مرکز نوآوری بانک ایران زمین به همراه شرکت های وب می تواند تبادل اطلاعات داشته باشد که در نهایت برای هر دو مجموعه ارزش آفرین خواهد بود.

ارسال نظرات
موضوعات روز